Molly Sandéns glädje efter uppbrottet – fansen jublar

Molly Sandéns glädje efter uppbrottet – fansen jublar över succén

Under året har Molly Sandén släppt mycket ny musik – och i veckan blev det känt att hon är nominerad i hela fem Grammis-kategorier.
Det nya albumet skrev hon efter uppbrottet från Danny Saucedo, och musiken handlar en hel del om uppbrottet.
Nu jublar både vänner och fans över Mollys succé.

Molly Sandén, 27, släppte i maj sitt album Det bästa kanske inte hänt än, med låtar som handlar om hjärtesorg och trasig kärlek. Skivprocessen startade strax efter att Molly och ex-pojkvännen Danny Saucedo, 33, valt att gå skilda vägar.

Musiken som Molly fått ihop och gett ut efter uppbrottet har nu gjort att hon är nominerad i hela fem Grammis-kategorier – Årets artist, årets pop, årets album, årets textförfattare och årets låt.

När Hänt träffade Molly under presskonferensen för Grammis-nomineringarna beskriver hon det hela som ”overkligt”, och förklarar att hon inte trott att hon skulle få uppleva det här.

– Jag har varit i branschen så himla länge, och suttit på galor och tänkt att jag kommer nog aldrig bli en av dem, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Hur bra det än går, jag har haft två jättefina år. Någonstans i mig så bor det ändå en osäker tjej, som också säkert är anledningen till att man alltid fortsätter kämpa, att man aldrig blir nöjd.

Kändisarna jublar över Mollys framgångar

Molly har delat ett inlägg på Instagram där hon skriver om sina fem nomineringar, och det jublas högljutt bland kommentarerna i kommentarsfältet.

Många andra artister och kända personer hyllar Molly Sandén för hennes framgångar.

Så jävla glad för dig och din skull!!!”, Sarah Dawn Finer.

Så värd varendaste en av nomineringarna!”, skriver Tilde de Paula.

Alltsååååå såååå roligt!!! Stort stort grattis! Lova fira, klappa på axeln och bara sjunka in hur otrolig du är, hur du jobbat, vad du får andra att känna”, skriver Linnea Henriksson.

GRATTIS BÄSTA MOLLY. Så rätt!”, Jill Johnson.

SÅ värd!!!!”, Benjamin Ingrosso.

https://www.instagram.com/p/B5-k97UHvtB/

Men det är så klart inte bara kändisar i kommentarsfältet. Det är en stor skara fans som hyllar Molly till skyarna, och även de påpekar att hon är värd det här.

Molly och Dannys nya relationer

Det var i mars i år som Molly Sandén och Danny Saucedo bekräftade att de valt att gå skilda vägar. För ett tag sedan avslöjade Danny Saucedo att han hittat kärleken på nytt, och i veckan berättade han att hans nya flickvän heter Anna Eriksson. Något som Hänt, enligt uppgifter, kunde avslöja redan i november.

Under gårdagen bekräftade Molly Sandén för Hänt att även hon är i en ny relation.

FOTO: TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!