Molly Sandéns chock över Oscar Zias nya relationsbesked

Oscar Zia och Molly Sanden

Efter uppbrottet från pojkvännen Jonathan Rander har det varit tyst på kärleksfronten från artisten Oscar Zia.
Nu chockas vännen Molly Sandén över artistens relationsstatus.

Artisterna Molly Sandén, 27, och Oscar Zia, 23, är inte bara kollegor inom musikbranschen, utan dessutom vänner privat. På sina sociala medier syns de flitigt umgås under allt från skidsemestrar till festkvällar.

”Du är den som e den som e bäst”, har Oscar tidigare skrivit om vännen på sin Instagram.

Relationen med ex-pojkvännen Jonathan

Under hösten 2018 fann Oscar kärleken i Jonathan Rander, 29. När Hänt sedan träffade artisten under 2019 berättade han om förhållandet med pojkvännen.

– Han är cool och tar allting avslappnat, jag tycker relationen är väldigt bra. Det är i alla fall ingen kris än, sa Oscar Zia då till Hänt.

När Molly i början av året gästade Oscar i hans podcast Zia – om en låt med en vän, visade det sig att relationen inte längre var aktuell. I podden där Oscar bjuder in sina vänner för att diskutera sin nya musik, pratade duon om låten Dansar. Han berättade då att låten handlar om en relation som inte längre fungerar och avslöjade samtidigt att det är självupplevt då hans egna relation inte heller fungerat.

– Vi dansar fortfarande, det låter komiskt men så är det. För mig har det varit så svårt… Det är så svårt att släppa något som har varit en så stor del av ens liv, säger Oscar i podcasten.

Den stora frågan

Trots att artisterna är nära vänner chockas nu Molly över Oscars relationsstatus. Härom dagen delade hon nämligen en story på Instagram där hon tillsammans med vännerna Sharareh och Roshi Hoss satt och pratade med Oscar. Till klippet ställer sig Molly en fråga som hon bara inte kan förstå.

”Han är singel?!”, skriver hon till klippet.

För Molly själv går däremot kärlekslivet bättre, hon bekräftade nämligen för Hänt i december att hon inlett en ny relation sedan uppbrottet med Danny Saucedo. Den nya kärleken heter David Larson och är medlem i artistens band.

FOTO: Karin Törnblom / TT