Efter uppbrottet: Mollys avslöjande om relationen med Danny

Molly Sandén berättar öppet om vem hon försökte vara i relationen med Danny Saucedo.

Efter sex år tillsammans gick Molly Sandén och Danny Saucedo skilda vägar. I TV4:s Nyhetsmorgon berättar Molly om den avslutade relationen och talar ut om den komplicerade situationen som till sist fick henne att vilja vara ensam.

Det var i början av mars i år som Molly Sandén, 26, bekräftade att relationen med Danny Saucedo, 33, hade fått ett slut. När hon gästade radioprogrammet Gry Forssell med vänner på Mix Megapol fick hon frågan om hon var singel, och svarade då ärligt.

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly Sandén då och fortsatte:

– Ja det kanske är lite deppigt men det kan också vara något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

Ett par månader senare förklarade hon dock att hon inte ville prata om uppbrottet, trots att hon berättar öppet om relationen med Danny i låttexterna på nya albumet Det bästa kanske inte hänt än. I en intervju med tidningen Elle förklarade hon varför:

– Det är väl såklart oundvikligt att jag skrivit om det jag gått igenom och det som tagit mest av min tankekraft. Men det är ändå väldigt mycket fokus på mig. För mig handlar det inte om honom eller henne. Det handlar om min resa och min upplevelse, sa hon till Elle.

Hon fortsatte:

– Även om jag sjunger om privata saker är jag en fullständig människa i mig själv och vill kunna stå för mig själv utan att det mest intressanta med mig är att jag haft ett förhållande med en person som också råkar vara känd.

Mollys vändning efter beslutet

Men Molly Sandén ångrade sig och har nu tagit beslutet att inte hålla saker och ting inne längre. Istället väljer hon att i fortsättningen berätta öppet om den avslutade relationen med Danny, vilket hon berättar om i en intervju med Svenska dagbladet.

– Även om jag föredrar att inte prata om honom så gör jag det. Alla frågar om honom, alla analyserar vad som hänt. Jag ville inte hålla inne med något den här gången, säger hon till Svenska dagbladet och fortsätter:

– Att inte säga något illa om någon annan är ”the story of my life”. Och jag vill inte vara där längre, jag tar hellre smällarna. Han får väl skriva något taskigt om mig då.

”Jag försökte vara perfekt”

När Molly Sandén gästade TV4:s Nyhetsmorgon under söndagen förklarar hon att det nya albumet och texterna i låtarna inte bara handlar om uppbrottet från Danny Saucedo, utan även om hennes inre resa som hon gjort den sista tiden.

– Jag har vuxit upp i offentligheten och jag har försökt att hela tiden tänka på vad alla andra vill att jag ska vara. Nu har jag försökt lyfta upp det och komma på vem jag är i min ensamhet, när jag är helt själv, säger hon i Nyhetsmorgon.

Även i förhållandet med Danny försökte hon anpassa sig, avslöjar hon. Med ärliga ord förklarar Molly hur hon försökte vara den flickvän som hon trodde att Danny ville ha.

– Jag försökte vara perfekt, eller jag försökte vara det jag trodde att han ville att jag skulle vara. Och det var inte han som sa till mig att vara på ett visst sätt, utan det var min bild av ”vem är man som en grym flickvän”, säger hon i Nyhetsmorgon.

Molly Sandén förklarar att det hela gick så långt att hon inte längre visste vem hon var när hon var ensam.

– Jag visste inte längre vad jag ville lyssna på för musik när jag var ensam, vad jag ville kolla på för serier, vad jag ville käka till frukost – för allting handlade om oss och honom, i min värld. Så jag behövde bara ta tillbaka den makten och ta reda på det. Och det enda sättet att göra det var att vara ensam, vara med mig själv utan att någon påverkade.

FOTO: TT/Ola Axman, TT/Erik Simander

SENASTE NYTT!