LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Molly Sandén visar upp bilderna med exet Danny Saucedo: ”Det blev sent...”

18 sep, 2023 
Danny och Molly
Molly Sandén uppdaterar flitigt på plattformen Tiktok.
Nu berättar hon om en viss händelse som inträffat med ex-pojkvännen Danny Saucedo som hon även visar bilder ifrån.
– Kände mig hemma, säger hon i klippet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Sandén om nya turnén – Vi kommer slå på stortBrand logo
Molly Sandén om nya turnén – Vi kommer slå på stort

Molly Sandén, 31, är nybliven mamma. Det var i juni som hon och pojkvännen David Larson blev föräldrar för första gången. På sociala medier har följarna fått skymta bebisen i uppdateringar där familjen berättat om den stora lyckan.

Senaste dagarna har dock Mollys content på sociala medier handlat om att hon ska sjunga på kungens firande av 50 år på tronen. Inför detta berättade hon om en händelse som skedde för flera år sedan.

Molly Sandén visar upp bilderna med exet Danny Saucedo – efter händelsen

Året var 2015 när prins Carl Philip och prinsessan Sofia gifte sig i Storkyrkan i Stockholm. Under det sagolika bröllopet uppträdde Molly Sandén tillsammans med den dåvarande pojkvännen Danny Saucedo, 37. De framförde då en låt som skulle vara Sofias kärleksförklaring till prinsen.

Annons

Efter framträdandet firades bröllopet med en storslagen fest, och det är nu den som Molly berättar om i en video på Tiktok.

– När jag sjöng på Carl Philps och Sofias bröllop så var det efterfest i något av de här rummen. Länge, det blev sent. Sen på morgonen öppnade de upp fönsterna för det blev så varmt där inne efter att vi dansat hela natten. Då på skoj gick jag fram och låtsades vinka så här, kände in hur det skulle vara att vara kung eller drottning. Det tog någon bild på, säger Molly och fortsätter:

– Sen var det på första sidan att jag stod och vinkade. Som att jag vinkade åt paparazzis men jag såg de inte. Perfekt, kände mig hemma.

Molly Sandén och Danny
Molly Sandén visar upp bilderna med Danny. Foto: Tiktok

I klippet dyker sedan flertal bilder från händelsen upp där Molly och ex-pojkvännen Danny syns fångade på bild vid vinkningen.

Danny Saucedos stora lycka – ska bli pappa

Molly och Danny var ett par mellan 2013 och 2019. Idag har även Danny funnit kärleken på annat håll, nämligen i modellen Anna Erikson. För bara några veckor sedan delade paret med sig av glädjande nyheter – även de utökar nu familjen.

”Baby bakin”, skrev Anna och Danny till bilden där de bekräftade nyheten.

FOTO: TT

Annons