TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Molly Sandén och hennes fans satte Gärdet i brand

09 jan, 2015 
AvElisabeth Andersson
”För mig betyder elden ett avslut och en början”. Tillsammans med fansen tände Molly Sandén ett renande bål under inspelningen av nya musikvideon.
Annons

Tillsammans med närmare 200 av sina fans tog Molly Sandén, 22, farväl av smärtsamma minnen i söndags.

Inför inspelningen av musikvideon till sångerskans nya singel ”Phoneix” på Gärdet i Stockholm hade alla uppmanats att ta med föremål som symboliserade något de ville lägga bakom sig. Tillsammans lät de sedan de dåliga minnena brinna.

BILD12.JPG
Molly brände sina dåliga minnen på bål. Foto: IBL

 För mig betyder elden ett avslut och en början. Du måste ibland ner på botten, in i mörkret för att kunna ta ny sats och komma ut i ljuset. Elden är något som renar, du får bränna upp något och resa dig ur askan. Det är fint att så många vill dela med sig av sina historier, sa sångerskan till Aftonbladet.

Annons

Inför inspelningarna hade regissören Rafael Edholm, 48, sprayat Mollys kläder med flamskyddsmedel, för att hon skulle kunna stå riktigt nära elden utan att bli bränd.

Alla fick vara med och bidra till bålet. Foto: IBL
Alla fick vara med och bidra till bålet. Foto: IBL

Sångerskan själv har ännu inte velat avslöja vilka mörka minnen hon valde att bränna upp.

 – Jag vill inte avslöja det innan videon kommer ut, men det är något personligt och någonting som jag har lovat mig själv nu att jag ska gå vidare ifrån.

MISSA INTE:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons