TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Molly Pettersson Hammar var 16 när hon träffade Robin Stjernberg: "Han var en snuskgubbe".

09 mar, 2016 
AvCharles Thulin
Molly och Robin tävlade i "Idol" tilllsammans och blev ett par. När Robin två år senare vann "Melodifestivalen" 2013 gled de isär och gjorde slut.
Annons

Våren 2013 satt Molly Pettersson Hammar, 20, i publiken när dåvarande pojkvän Robin Stjernberg, 25, vann Melodifestivalen med låten “You”. De hade blivit ihop under “Idol” 2011, där Robin kom tvåa och Molly fyra. 

Robins dubbla framgångar tog hårt på relationen.

– Jag var med någonstans där i bakgrunden och såg allting. Och jag var superfrustrerad måste jag säga, säger Molly i podden Livshjulet.

– Det var ganska negativt måste jag ändå säga. Jag pallade inte det. Just när man är så ung och har så mycket med sig själv på något sätt. Man går i skolan och drömmer om att bli artist och det fina som finns i den här glittriga världen men inte kan göra det, förklarar hon och lägger till:

– Det var inte att jag inte var glad för Robins skull jag kunde bara inte riktigt ta det. Hade jag varit lite tryggare i mitt musikskapande hade jag nog kunnat stötta honom mycket mer. Men vi försökte så gott vi kunde!

Molly Pettersson Hammar Melodifestivalen 2016, Andra chansen i Halmstad, genrep, 2016-03-04 (c) LORENTZ-ALLARD ROBIN / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 85392
Molly Pettersson Hammar missade finalplatsen i “Mellon”.

När sommaren kom gjorde de slut. Då hade de varit ihop i nästan två år.

– Det var ändå ganska mycket för att vara i ungdomen, konstaterar Molly som vid uppbrottet var 18 år. 

När hon blev ihop med fem år äldre Robin var hon bara 16 år.

– Snuskgubbe, fnissar Molly.

Robin Stjernberg och Molly Pettersson Hammar  var ett par mellan 2011 och 2013.

Idag har exparet en bra relation – som kompisar. Robin lever samboliv med flickvännen Isabelle och Molly är ute i dejtingdjungeln.

– Vi umgås lite grann. Robin är den enda personen jag kan prata på riktigt med om Melodifestivalen. Jag vet att ringer jag honom, han känner mig, han vet vad jag vill. Även om han kanske känner den lite yngre Molly kan han verkligen vara ett stöd i de här tiderna, avslutar hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons