LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Molly Pettersson Hammar: "Klart jag är sugen på revansch"

18 dec, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Hon har större flyt med musiken än med kärlek. Molly Pettersson Hammar är revanschsugen efter förra årets Mellohaveri.
Annons

Molly Pettersson Hammar, 20, tävlade i Melodifestivalen 2015 med låten I’ll be fine i Göteborg, men hon gick inte vidare.

Många trodde att hennes soulballad mycket väl hade kunnat gå bättre om det inte vore för att SVT moderniserat röstningssystemet så att man kunde rösta med en app. Vad många inte visste var att man först behövde registrera sig och installera appen, vilket missgynnade de första bidragen.

Molly Pettersson Hammar med Melodifestivalens gosigaste nallebjörn.
Molly Pettersson Hammar med Melodifestivalens gosigaste nallebjörn.

Nu är artisten ute efter upprättelse. Den 13 februari 2016 tävlar Molly Pettersson Hammar med låten Hunger, som hon varit med och skrivit.

Annons

– Det är klart att jag är revanschsugen. Jag känner mig tryggare både som artist och som kvinna. Det är mycket tack vare att det blev en sån dramatik förra året och att jag har fått spela i sommar, säger sångerskan till Hänt på SVT:s pressträff.

Molly Pettersson Hammar och Robin Stjenberg var ett par åren 2011-2013.
Molly Pettersson Hammar och Robin Stjenberg var ett par åren 2011-2013.

På det privata planet var sångerskan tidigare ihop med Mellovinnaren Robin Stjernberg, 24. Paret träffades i Idol 2011 och var tillsammans i två år. Sen dess har hon varit singel.

– Det går inte så bra med kärleken. Jag försöker. Det kommer säkert bli bättre. Jag dejtar lite, men näää. Jag har mer flyt med musiken och det är jag glad för.

Foto: Sofia Hadjipetri Glantz, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons