Molly Nutleys chock efter fästmannens ord i TV4-sändningen: "Men gud!"

Det nyförlovade paret Molly Nutley och Gustav Lindh gästade Nyhetsmorgon. Mitt under sändningen fick Molly nog av fästmannens ord och utbrast: "Men gud vad är det här för morgon?".

Molly Nutley, 22, och Gustav Lindh, 22, är just nu aktuella i huvudrollerna i Helena Bergströms film “Vilken jävla cirkus”. I filmen spelar de ett par, och under inspelningarna fann de varandra i riktiga livet också. Paret flyttade nyligen ihop, och under filmens premiärnatt avslöjade vännen Happy Jankell att turturduvorna förlovat sig.

På fredagen gästade Molly och Gustav Nyhetsmorgon och programledarna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist. Gustav passade då på att ösa lovord över sin fästmö.

– Jag blev sjukt glad när jag hörde att det var Molly som hade den andra rollen. Hon är så jäkla dynamisk och generös skådis. När vi lirade mot varandra, jag har aldrig varit med om det förut, men några av de tuffaste scenerna förberedde vi oss inför men när vi spelade mot varandra så gick det så enkelt, berömde Gustav och fortsatte:

– Molly är en jätteduktig skådis.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Här blev det uppenbarligen för mycket för Molly Nutley som utbraster:

– Men gud, vad är det här för morgon! Men det är Gustav också, han är helt fantastisk. Exakt likadant tillbaka, säger hon och ler ömt mot fästmannen.

Under inspelningen var det Mollys mamma Helena Bergström som regisserade filmen. Och Molly passade på att hylla sin mor till skyarna.

– Mamma alltså, shit vilken regissör hon är! Det är helt sjukt, den stämning hon skapar på en inspelning. Så mycket man lär sig av henne som regissör är helt otroligt, säger Nutley.

LÄS OCKSÅ: Happy Jankells bild avslöjar Molly Nutleys förlovning med SVT-profilen

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet från Let’s Dance-Calle – SVT-profilen är Molly Nutleys hemliga kärlek

FOTO: TV4

Senaste nytt