TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Molly Hammars svar efter Daniela Rathanas kritik mot Så mycket bättre

06 dec, 2022 
Molly Hammar och Daniela Rathana
Så mycket bättre-aktuella Daniela Rathana beskriver inspelningen som det värsta hon varit med om.
Nu väljer Molly Hammar att svara på kollegans kritik.
Annons
Molly Hammar svarar på kärleksfrågan: “Jo men det…”Brand logo
Molly Hammar svarar på kärleksfrågan: “Jo men det…”

I årets upplaga av Så mycket bättre får tittaren bland annat se Olle Jönsson, Måns Zelmerlöw, Darin Zanyar, Molly Hammar och Daniela Rathana ta sig an uppdraget att tolka varandras låtar.

Utåt sett ser artisterna ut att trivas och ha det bra. Men Daniela Rathana ger en helt annan bild. I en intervju med tidningen Café beskriver hon inspelningen som ”det värsta hon varit med om”.

Och när hon gästar podcasten Värvet berättar hon att inspelningen inte alls blev som hon hade tänkt sig – snarare tvärtom.

– Det var mycket värre än vad jag hade kunnat föreställa mig, säger hon i podcasten Värvet.

Något som tog hårt på henne under inspelningarna var bristen på sömn. Artisterna kom inte i säng förrän sent på natten och skulle upp igen vid sju för att fortsätta filma.

– Sedan matade man på med inspelningar hela dagen, säger Daniela.

Kände sig utanför i gruppen: ”Jag tror inte de gillade mig..”

Daniela var en av de artister som kom in efter några avsnitt och hade alltså inte varit med i gruppen sedan start – detta var något som hon menar gjorde att hon hamnade utanför.

Annons

– Jag kände att jag inte riktigt kom in i gruppen heller. Jag kom ju i slutet av perioden och då hade det redan formats, alla hade fått sin roll.

Hon upplevde därför att de resterande artisterna inte tyckte om henne.

– Jag tror inte de gillade mig så mycket, säger Daniela i Värvet.

Även middagarna som är det största segmentet i programmet var något som hon inte alls uppskattade.

– Man sitter på en middag med främlingar och ska plinga i glaset och ställa sig upp och ta ton, det är det mest vidriga beteendet man kan hålla på med. Och ingen vill det. Jag ville inte det, de som sitter runt bordet vill inte det, ingen vill, säger hon.

Molly Hammars svar efter Daniela Rathanas kritik

Kritiken från sångerskan har blivit uppmärksammad och nu väljer Molly Hammar som var med under hela perioden att svara på kritiken. I Gry Forssell med vänner ger hon sin bild av hur hon upplevde inspelningen.

Och Molly har en annan bild av inspelningen.

Annons

– Jag och Daniela är kompisar och det är vi fortfarande. Jag kan inte stå för någon annans upplevelser. Vi har pratat om det, så mellan oss är allt bra. Och min upplevelse var fantastisk i Så mycket bättre, det är det enda jag kan utgå ifrån och jag är jättetacksam, säger Molly i Gry Forssell med vänner.

Något som Molly däremot håller med om är att sömnen är en bristvara.

– Det är ju verkligen ett socialt experiment man får bevittna. Det var en väldigt tuff period i mån av att man sov väldigt lite och jag behöver verkligen min egentid för att fungera. Och där va egentid noll.

FOTO: Så mycket bättre/TV4

Annons