TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mohombis kärlekslöfte till frun efter finalplatsen i Melodifestivalen

03 feb, 2019 
AvStina Dahlgren
Mohombis löfte till frun i Melodifestivalen 2019
Mohombi knep en finalplats i Melodifestivalen 2019. Nu berättar han vad han lovade frun och barnen vid en seger.
Annons

Mohombi, 32, gjorde ingen besviken när han ikväll tog sig raka vägen till finalen av Melodifestivalen 2019. Låten Hello gick rakt in i svenska folkets hjärtan och om fem veckor står han i Friends arena, Stockholm, för att sjunga låten i finalen.

Det är dock inte första gången han är med i Melodifestivalen. 2005 tävlade han med låten Big up, men då som en del av en grupp. Den gången blev han utslagen, nu fick han sin revansch, trots en röst som inte var helt hundra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kände att jag var trött i rösten. Det är mycket rep, det är också ett sådant stort skift i klimatet. Jag var i Dubai tills för bara några dagar sedan. Från plus 30 till minus 5. Men jag vill inte skylla på det, oavsett dagsform måste man leverera, säger Mohombi till Hänt. 

Annons

Nu funderar han redan på hur han ska förändra numret till finalen så att han kan överraska tittarna ordentligt.

– Ingen show är sig lik med Mohombi. Jag ska hitta någonting som gör att tittarna i finalen känner att det är något nytt, säger han.

Mohombis fru och son var inte på plats

Under lördagens deltävling i Göteborg fanns inte hans fru Perle och deras barn på plats. De befann sig i Kongo och kommer inte förrän under söndagen, en dag efter Melodifestivalen.

– Ja, familjen flyger in imorrn, alla flyger in, säger Mohombi.

Nu när han har vunnit har han nämligen ett löfte han måste hålla.

– Vi ska iväg på en skön resa nu. Jag lovade att om jag kommer till final då ska vi åka och ha det lite skönt ihop och bara umgås, säger Mohombi.

Och det är han väl värd efter finalplatsen! Grattis önskar vi på Hänt.

FOTO: Instagram, TT

Annons