LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Modellen pekas ut som Harry Styles nya tjej

01 aug, 2017 
Det går fort i kärlek, i alla fall för vissa. Efter att Harry Styles nyligen bröt med bloggaren och modellen Tess Ward har han nu hittat en ny modell att lägga armarna om.
Annons

Den forna One Direction-stjärnan Harry Styles, 23, må ha många bollar i luften samtidigt med en solo musikkarriär och ett uppbrott från bloggaren och modellen Tess Ward, 27. Men det hindrar honom minsann inte från att lägga lite tid på ny kärlek. Nu pekas ännu en modell ut som hans nya flickvän, Victoria’s Secret-modellen Camille Rowe, 27.

De sågs nyligen tätt ihop på en konsert i New York, och efter det florerar rykten om att de är ett par. För The Sun bekräftar en källa att ryktena stämmer.

– Harry och Camille är i ett tidigt stadie av sitt dejtande. Harry är väldigt mån om sina förhållanden, så det kommer inte att bli någon stor show av det här… men han verkar väldigt betuttad i henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Harry verkar gilla det här med tjejer i underkläder på catwalken, för det är inte första gången han dejtar en Victoria’s Secret-modell. I ledet har vi även Kendall Jenner, 21, Sara Sampaio, 26, och Nadine Leopold, 23. Förutom för Victoria’s Secret har Camille även modellat för kända märken som Louis Vuitton och Dior, och hon har även dykt upp på Playboy-omslag.

Foto: IBL

Annons