Idol 2023 marknadsföring banner

Modellen Anna pekas ut som Danny Saucedos nya flickvän

01 nov, 2019 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Modellen Anna Eriksson pekas ut som Danny Saucedos nya flickvän
De senaste veckorna har det hintats om Danny Saucedo hittat kärleken igen, något han själv svarat mystiskt om ett flertal gånger.
Enligt uppgifter till Hänt.se är det modellen Anna som får hans hjärta att banka extra, och på sociala medier kan man se hur de två lämnar kärleksfulla hälsningar till varandra.
Under torsdagen sågs hon sitta tillsammans med Dannys familj under hans krogshows-premiär i Göteborg.
– En person i sällskapet kallade henne för ”Dannys tjej”, säger en uppgiftslämnare.
Annons
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar

I början av året bekräftade artisterna Danny Saucedo, 33, och Molly Sandén, 26, att de gjort slut. Artisterna hade varit ett par i sex år och förlovade sig på toppen av Kilimanjaro år 2016, efter att Danny friat.

Det var i Mix Megapols direktsändning i mars som Molly Sandén avslöjade att hon var singel, efter att ha fått en direkt fråga om relationen med Danny var slut.

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly Sandén då och fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja det kanske är lite deppigt men det kan också vara något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

Recept.se Nyhetsbrev

Danny Saucedos svar om nya kärleken

Danny Saucedo har efter uppbrottet fokuserat på sin krogshow The Run(a)ways. På sina sociala medier har han delat med sig av de hårda repetitionerna, och under torsdagen fick han stående ovationer när showen hade premiär på The Theatre i Göteborg.

Men det finns flera anledningar för Danny att le, för de senaste veckorna har det hintats om att han har hittat kärleken igen. Bland annat ska han ha setts i en mystisk kvinnas sällskap.

Annons

Danny har själv kommenterat sitt kärleksliv i en intervju med Aftonbladet.

– Jag har mycket kärlek i mitt liv. Till mig själv, jag försöker fokusera på det jag älskar mest, det här skapandet, säger han till tidningen och fortsätter:

– Det kanske inte var ett svar på det sättet du hade tänkt dig?

När han i samma intervju konfronteras med att han nyligen setts gå hand i hand med en kvinna svarade Danny kryptiskt:.

– Jaså… jaha, kanske det kanske.

Dannys kärleksfulla hälsningar till Anna

Enligt uppgifter till Hänt.se är det modellen Anna Eriksson som är Danny Saucedos nya kärlek. En källa uppger att hon fanns på plats under Dannys premiär i Göteborg under torsdagen, och att hon dessutom satt vid samma bord som hans familj under kvällen.

– En person i sällskapet kallade henne för ”Dannys tjej”, säger uppgiftslämnaren till Hänt.se.

De två följer varandra på Instagram och Danny Saucedo har gillat flera av Anna Erikssons bilder, samt lämnat kärlekshintar i hennes kommentarsfält med eld- och hjärtemojis, som hon i sin tur besvarat med hjärtan.

Annons

Hänt.se söker Danny Saucedo via hans management, som hälsar att han inte har tid att kommentera den påstådda relationen. Hänt.se söker även Anna Eriksson.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons