LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Missarna i Melodifestivalen – som tittarna inte såg

07 mar, 2020 
Linnea Lundgren
Melodifestivalen 2020: Missarna
Finalen av Melodifestivalen 2020 är i full gång.
Men det är inte alltid lätt att stå live inför miljontals tittare.
Här är tabbarna i Melodifestivalen som du kanske missade.
Annons
Intervju med The MamasBrand logo
Intervju med The Mamas

Finalen av Melodifestivalen är i gång med dunder och brak. Inför miljontals tittare framför de tolv finalisterna sina bidrag från scenen på Friends Arena i Stockholm. Men det är inte helt enkelt att uppträda live, några missar hör till.

För att skjuta igång mellokvällen fanns förra årets vinnare John Lundvik på plats och hälsade tittarna välkomna. Han klarade nästan hela sin långa presentation med bravur men då han skulle presentera programledarna råkade han hacka upp sig lite på artisten Lina Hedlunds namn. Istället för Lina lät det nämligen som att den förre detta finalisten kallade Lina för Linda.

Ytterligare en tabbe inträffade då programledarna skulle presentera årets finalister med en specialskriven låt om de olika bidragen. Mitt i den snabba texten lyckades då David Sundin komma av sig och det blev ett kort avbrott innan han lyckades rädda situationen och återigen kunde sjunga med i låten.

Annons

Även under kvällens mellanakt lyckades David Sundin tappa bort sig då det var dags att säga

Utseendeförvandlingen

Men det är inte bara de obligatoriska missarna som finalen bjuder tittarna på. Till Melodifestivalen hör givetvis även storslagna scenframträdanden, otroliga outfits, glitter och glamour.

Mendez stora utseendeförvandling
Mendez dök upp i Melodifestovalens final med en ny hårfärg

Mendez klädval fick uppmärksamhet redan under deltävlingen då han hade en röd t-shirt med motivet av en svart hund på. Efter sändningen kom det fram att hunden står för ett politiskt budskap i hemlandet Chile och Mendez blev förbjuden att bära den under Andra chansen eller finalen. Istället valde han en vit t-shirt med röd text.

Den nya tröjan är dock inte den enda utseendeförändringen som Mendez bjuder på under finalen. I stället för sitt vanligtvis svarta hår har nämligen Mendez valt att blondera sig då han uppträder med bidraget Vamos Amigos tillsammans med partnern Alvaro Estrella.

FOTO: SVT

 

Annons