TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Miss Lis nya tatuering - efter olyckan i älven

26 jul, 2017 
AvHanna Svärd
När Miss Li skulle uppträda på en flotte i Skellefteå gick allt som det skulle tills hon under fjärde låten "Stupid girl" fick feeling och ställde sig på pianot som välte. Miss Li föll och tog ett ofrivilligt dopp i älven inför 15 000 åskådare. För att inte hamna i fler sådana situationer har hon nu tatuerat in ett motiv på armen, som ska påminna henne om att tänka efter ibland.
Annons

Miss Li, 35, är känd för att ge allt på scenen och när hon uppträdde på en flotte i Skellefteälven under tisdagkvällen, sparade hon inte heller på krutet. Trots att konserten var som upplagd för att gå snett, valde sångerskan att i vanlig ordning ställa sig på pianot och dansa, något hon sekunder senare skulle få ångra. Hjälplöst föll hon ner i älven inför de 15 000 åskådare som var på plats. Med hjälp av en planka och personer i hennes team, lyckades hon dock ta sig upp på scenen igen och fortsätta konserten i äkta Miss Li-anda.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har stjärnan valt att föreviga ögonblicket genom en tatuering. När hon efter händelsen fick Miss Li erbjudandet att göra en gratis tatuering, visste hon precis vilket motiv hon ville ha. På sin Instagram har hon lagt upp en bild på sin nya tatuering som lyder “ta’re lugnt”

“..Så när jag gick tillbaks till hotellet i Skellefteå 01.00 i natt och fick erbjudande om en gratis tatuering så tyckte jag att denna var lite passande“, skriver hon i inlägget.

Miss Li som tog lätt på händelsen var på gott humör när hon drogs upp på scenen igen, medan fansen jublade åt att den genomblöta artisten fortsatte spela.

”Vad gör man inte för 15 000 jublande och härliga människor. The show must go on”, skriver Miss Li i ett meddelande till Aftonbladet.

 

Foto: Instagram, IBL

 

Annons