Mirka Norrströms utseendeförvandling får följarna att jubla

Mirka Norrström är trettonbarnsmamman som efter sin medverkan i programmet Familjen annorlunda blev väldigt populär.
På hennes Instagram visar hon nu upp den stora utseendeförvandlingen som får hennes följare att jubla.
"Wow", skriver en.

I sex säsonger har man kunnat följa Mirka Norrström, 48, och hennes tretton barn i det populära programmet Familjen annorlunda, och efter att ha följt deras vardag har man fått ta del av både glädjen och kampen som kommer med så många barn och syskon. Men trots att hennes medverkan i programmet idag bara är ett minne blott fortsätter hon att dela med sig av sina ärliga tankar och känslor genom hennes sociala medier. I ett inlägg på Instagram visar hon nu upp sin nya förvandling efter den tuffa tiden som varit för både henne och familjen.

Dotterns tuffa kamp under våren

Den senaste tiden har varit speciell för oss alla, men för Mirka och barnen har det under vissa stunder varit extra tufft. När Hänt pratade med tv-profilen i mitten av sommaren berättade hon nämligen att ena dottern höll på att gå igenom några personliga utmaningar under våren, och att hela familjen varit involverade i hennes resa. Men trots att resan absolut inte var över då kunde hon ändå berätta att det hade blivit en aning lättare så fort sommaren och ledigheten kom .

– Det har varit väldigt skönt. Alla har accepterat att man inte måste ställa massa krav och åka någonstans. Utan alla har accepterat och tar det lugnt och gör småsaker. Så det har även varit bra för det barnet som haft det tufft att kunna varva ner ordentligt och släppa alla måsten, förklarade hon då.

Den stora utseendeförvandlingen

Men nu är sommaren över och alla barnen i familjen Norrström har numera börjat skolan igen. På Mirkas blogg har hon tidigare skrivit om hur övergången från ledighet till vardag har gått:

“Då har skolorna börjat igen och dags att falla tillbaka till vardagens rutiner m.m. Vi har kommit igång bra och ungarna har klivit upp som de ska utan problem. Än så länge …De flesta såg framemot skolstarten och framförallt att träffa sina kompisar.”

Men det är inte den enda förändringen som har hänt i Mirkas liv på senaste tiden. Precis som många andra väljer att göra inför hösten har Mirka nämligen valt att även skaffa en helt ny frisyr, och det är i ett inlägg på Instagram som hon visar upp den nya looken.

“Nyklippt var det här”, skriver hon under en nytagen selfie från bilen. 

På bilden ser man att hennes vanligtvis rätt så långa hår numera är en fräsch page, och förändringen får hennes följare att fullständigt jubla.

“Du blir bara finare och finare och fräschare och fräschare. Helt enkelt fin utsida och insida ! Alltid härligt att lyssna på dig”, skriver en.

“Wow fin du blev Mirka”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Trettonbarnsmamman Mirka Norrström: ”Det är kämpigt just nu”

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrströms lycka efter barnens fina gest

FOTO: TT, Instagram 

SENASTE NYTT!