Mirka Norrströms stöd till Sami Nikula – efter skilsmässan

Mirka Norrströms stöd till Sami Nikula – efter skilsmässan

Det har varit ett par händelserika år för Familjen annorlunda-profilen Sami Nikula.
Men det är inte alltid förändringar är enkelt.Nu visar Mirka Norrström sitt stöd till vännen efter hans ärliga inlägg på Instagram.

I tre säsonger av Familjen annorlunda fick man följa paret Sami Nikula, 47, och Matilda Nikulas, 36, unika familj. Men mycket har hänt sedan dess. För cirka två år sedan beslutade sig paret nämligen för att gå skilda vägar efter 13 år tillsammans.

Det har nu gått ett tag sedan skilsmässan ägde rum och Sami kämpar på bra. Men ibland blir det för mycket. Nu visar den andra Familjen annorlunda-profilen, Mirka Norrström, sitt stöd till vännen efter den tuffa tiden.

Känner sig ensam

Även fast det till stor del var Samis beslut att gå skilda vägar är en skilsmässa sällan enkel.

Sami har tidigare varit öppen med utmaningarna som kommer med de stora förändringarna, och den påtagliga saknaden av att inte ha någon vid sin sida. På sin Instagram har han berättat om hur slitigt det är att vara ensam med så många barn och att det ibland brister för honom trots att han försöker att bara kämpa på.

Det har minst sagt varit mycket för Sami den senaste tiden, och det han har gått igenom skulle vem som helst skulle bli trött av.

Visar sitt stöd

Men nu börjar vindarna äntligen vända för Sami. Efter att ha slitit och jobbat hårt för att allt ska fungera kunde han i början av sommaren äntligen gå ut med beskedet att han och barnen ska flytta till en större bostad. Under ett inlägg på Instagram öppnar han nu upp om sitt mående och sina känslor kring den situation han befinner sig i just nu.

”Trött, sliten, glad, tacksam, sönderstressad…en bra sammanfattning av denna dag. Flyttstädning nr två färdig och därmed tack och bock för vårt första boende efter skilsmässan”, skriver han under ett bildspel bestående av han själv, sina döttrar och hans boende.

Han fortsätter:

”Nu är det nya tag på många plan som gäller. Idéer ska förverkligas och förändringar på det personliga planet ska påbörjas. Sköt om er”.

Många är snabba med att visa sitt stöd till honom och i kommentarsfältet kan man läsa flera uppmuntrande kommentarer som berättar vilken fantastisk pappa han är.

”Du är helt otrolig i det som du står i, jag vet av egen erfarenhet. Dock har jag ‘bara’ 4 barn. Hoppas du får en välförtjänt vila snart”, skriver en av Samis följare som är imponerad över hur han orkar.

En annan som visar sitt stöd till den just nu trötta men tacksamma pappan är kollegan och vännen Mirka. Precis som i vanlig ordning visar hon sitt stöd genom att gilla inlägget.

FOTO: Privat, Instagram

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Senaste nytt