Mirka Norrströms beslut för barnen efter skilsmässan med Peter

Mirka Norrström

Familje Annorlunda-profilen Mirka Norrström skriver ofta om sitt liv som singelmamma åt hennes och exmaken Peter Norrströms 13 gemensamma barn.
Nu berättar hon om ett nytt beslut som fick barnen att "tappa hakorna".

Genom flera säsonger har TV4-tittarna kunnat följa Mirka Norrström, 47, och hennes liv som 13.barnsmamma i realityprogrammet Familjen Annorlunda. Genom åren är det mycket som har förändrats i Mirkas vardag och 2016 meddelade hon och maken Peter Norrström att de valt att separera efter 23 år tillsammans.

”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. Vi ska skiljas”, skrev Mirka på sin blogg då.

Sedan dess har tv-mamman varit hemlig med sitt kärleksliv. När hon började synas på sociala medier tillsammans med en annan Familjen Annorlunda-profil, nämligen Sami Nikula, 47, började dock kärleksryktena gå varma. Men att de skulle vara något mer än vänskap mellan de två singelföräldrarna är något som Mirka själv dementerat. Tvärtom har hon tidigare berättat för sina följare att singellivet är något hon njuter av.

Tuffa perioderna

Och kanske är det inte så konstigt att Mirka har svårt att hitta tid för att finna kärleken. Mellan bloggande och sociala medier har hon sina 13 barn att ta hand om. Inte sällan kan man läsa öppenhjärtliga inlägg på Mirkas blogg där hon berättar om sin vardag.

”Det kommer stunder när jag halkar ner i en svacka. Inte så ofta längre men det händer. Kraften och energin är som bortblåst. Allt känns bara blää. Tårarna lurar i ögonen hela tiden och man vill bara ligga under täcket tills det hela passerar”, har Mirka skrivit på bloggen.

“Barnen tappade hakorna”

Men nu är sommaren här och Mirka njuter i solen tillsammans med sina barn. I ett inlägg på bloggen berättar hon om ett nytt beslut för sommaren.

“Jag är ju den största badkrukan och badar inte ute om inte vattnet är minst 20+ . Det tar tid för mig att komma ner i vattnet, det vill ssäga jag hoppar aldrig bara rakt i.”, skriver Mirka och fortsätter:

“Därför kände jag nu för att överraska mina barn. Vi åkte till stranden i lördags och kidsen gick direkt ner och badade. Jag gick ner efter en stund och gick raka vägen till bryggan. Utan att stanna gick jag hela vägen längst bort till bryggan och bara hoppade i 😁 De stora barnen som låg där i vattnet tappade sina hakor totalt.”

SENASTE NYTT!