Mirka Norrströms ärliga ord om kampen för dottern Linnéa

Mirka Norrström om kampen för dottern.

13-barnsmamman Mirka Norrströms dotter Linnéa har blivit 20 år.
Nu skriver Familjen Annorlunda -profilen om kampen för dotterns skull.
”Helt ärligt så trodde jag aldrig att jag skulle kunna andas ut ordentligt igen”, skriver hon.

Mirka Norrström, 47, blev svensk kändis efter sin medverkan i TV4:s realityserie Familjen annorlunda. I flera säsonger kunde tv-tittarna följa Mirka och hennes stora familj.

Tillsammans med sin ex-make Peter Norrström har hon 13 barn.

2016 bestämde sig Peter och Mirka för att gå skilda vägar efter hela 23 år tillsammans.

Efter tiden i Familjen Annorlunda har tittarna kunnat fortsätta följa Mirkas liv genom sociala medier. På sin blogg Trettonbarnsmamman delar hon flitigt med sig av de glädjeämnen och utmaningar som livet som ensamstående med 13 barn innebär.

Nu skriver Mirka om att det kan vara svårt att vara förälder till många barn – speciellt med tonåringar i familjen.

”Jag är inte riktigt närvarande i huvudet för tillfället. Livet går upp och ner och ibland flyter allting bara på och ibland blir allting riktigt segdraget. Är det inte det ena så är det det andra och framförallt med tonåringar. När det börjar gå framåt med en unge så blir det något med en annan”, skriver Mirka Norrström i ett nytt inlägg på bloggen.

Kampen för barnen

Mirka Norrström fortsätter med att berätta om barnens kamp i skolan.

Det är inte alltid lätt med livet för de snart unga vuxna och just nu är det dagliga kamper i skolan med ett barn. Vi kämpar på både skolan och jag men det har varit tufft. Det är tufft. Det blir bättre och i sinom tid är den här tiden förbi men just nu ska man orka en dag i taget.”

Tidigare i maj har Mirka skrivit om sin dotter Linnéa som blivit 20 år. Då upptäckte hennes följare att dottern är en avbild av sin mamma.

Nu skriver Mirka om Linnéas skoltid, något hon tyckte var mycket svårt att gå igenom – av olika anledningar.

”Den kampen som var med Linnéa under några år var det tuffaste jag gått igenom och helt ärligt så trodde jag aldrig att jag skulle kunna andas ut ordentligt igen. Idag är Linnéa 20år och hennes liv är stabilt och bra”, skriver Mirka och fortsätter:

Klart att det finns sämre dagar även nu men långt långt ifrån hur det var för ett par år sedan. Hon har lärt sig att hantera sina diagnoser och har bra stöd runt sig.

FOTO: TV4, Instagram 

SENASTE NYTT!