Mirka Norrströms ärliga erkännande efter tuffa tiden

Mirka Norrström

Nu delar trettonbarnsmamman Mirka Norrström öppenhjärtigt med sig av den tuffa period hon gått igenom.
– Jag var oförberedd och då brukar det bli hårdare fall, skriver Mirka på sin blogg.

I TV4:s realityserie Familjen annorlunda blev trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 47, ett välkänt ansikte för tittarna. Under flera säsonger följdes Mirkas och hennes dåvarande make Peter Norrströms stora familj och deras vardag i hemmet utanför Uppsala.

2016 meddelade Mirka att hon och Peter valt att gå skilda vägar, efter 23 år tillsammans.

”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. Vi ska skiljas”, skrev Mirka i ett blogginlägg.

Mirka Norrström om tuffa tiden

Efter Mirka Norrströms och familjens medverkan i Familjen annorlunda kan tittarna numera följa Mirka på hennes blogg och Instagram. Där uppdaterar hon ofta om vardagsbestyren som livet med tretton barn innefattar. I ett nytt inlägg på sin blogg talar Mirka nu ut om den senaste tiden – som inte varit en dans på rosor. Öppenhjärtigt skriver trettonbarnsmamman nämligen att hon under en kortare period mått dåligt.

”Det kommer stunder när jag halkar ner i en svacka. Inte så ofta längre men det händer. Kraften och energin är som bortblåst. Allt känns bara blää. Tårarna lurar i ögonen hela tiden och man vill bara ligga under täcket tills det hela passerar”, skriver Mirka på bloggen.

Nya insikten om framtiden

Fortsättningsvis berättar Mirka att hennes svacka kom för några dagar sedan. Hon var helt oförberedd och erkänner att det faktumet gjorde det hela ännu jobbigare.

”Svackan kom här om dagen. Bara bang på i stort sett, jag var oförberedd och då brukar det bli hårdare fall.” 

Trots den tuffa period som Mirka gick igenom är hon noga med att påpeka att hon snabbt mådde bättre igen.

”Tacksam över att jag kände mig piggare så fort. Ibland är de låga dagarna bara en dag, ibland flera dagar.” 

Längre ner i inlägget delar trettonbarnsmamman dessutom med sig av en ny insikt till sina läsare – och ger i samma stund ett nytt besked om framtiden.

”Jag ska banne mig hitta ett extrajobb. Jag behöver komma ut bland andra människor och göra någonting utanför dessa väggar.”, skriver Mirka Norrström på sin blogg.

FOTO: TT/Christian Örnberg, Instagram

Senaste nytt