ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mirka Norrströms besked om kärleken – vill börja dejta kvinnor

09 feb, 2024 
Mirka Norrström har varit singel sedan en tid tillbaka och har varit öppen med att hon utforskar mycket.
Nu berättar hon hur hon ser på att dejta en tjej.
– Om jag träffar rätt person, säger Mirka till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Mirka Norrström slog igenom för svenska folket i och med sin medverkan i tv-succén Familjen annorlunda. I programmet fick vi följa hennes liv som mamma till sina tretton barn. Hon deltog i programmet under sju säsonger, med sin dåvarande make Peter Norrström.

Sedan dess har mycket hänt. Peter och Mirka har gått skilda vägar och barnen har valt att bo hos Mirka på heltid. Dessutom har Peter hittat kärleken på nytt och gift om sig.

Mirka Norrström om relationen till "Frugan"

För Mirka har det stått lite still på kärleksfronten. Hon har så mycket annat för sig och hon umgås väldigt mycket med sin bästa vän, som hon kallar för "Frugan".

När Hänt når Mirka berättar hon mer om den relationen.

– Ja precis, det är min bästavän. Men hon är såklart inte min fru, hon är ju gift så, förklarar Mirka.

Annons

Vänskapen med "Frugan" har kommit att uppmärksammas bland Mirkas följare då de inte förstår om det är en kärleksrelation eller inte. Detta är något som Mirka tycker är kul att skämta om.

– Men alltså första gången var det bara en rolig grej sådär och sen jävlas jag ju därefter när jag märker att folk inte fattar ironin liksom. Då måste jag ju köra lite på det.

Mirka Norrströms nya avslöjande om sexuella läggningen

Något annat som varit på tapeten i samband med frågorna kring "Frugan" är om Mirka hade kunnat tänka sig att dejta en tjej.

Många följare undrar om du kan tänka dig att dejta en tjej?

– Ja det skulle jag kunna tänka mig. Om jag träffar rätt person, men just nu är det svårt åt båda hållen, säger Mirka och fortsätter:

– Jag hinner väl men jag har svårt att se någon få plats i mitt liv just nu. För en relation tar ju sin tid, så nej det ska nog vara en väldigt väldigt speciell människa isåfall, som man verkligen fastnar för och det har jag aldrig hittat.

Vad är det som känns spännande med en tjej då?

– Nej men det är personligheten.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons