LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Barnens starka reaktioner efter Mirka Norrströms nakenbilder: ”Jobbigt”

25 okt, 2023 
MIRKA NORRSTRÖM
13-barnsmamman Mirka Norrström har sedan en tid tillbaka jobbat med Only fans.
Nu berättar hon hur barnen ser på saken.
– Jag kan inte kan göra alla nöjda hela tiden, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrströms sorg – bryter tystnaden om ekonomiska krisen: ”Riktigt illa”Brand logo
Mirka Norrströms sorg – bryter tystnaden om ekonomiska krisen: ”Riktigt illa”

Mirka Norrström och ex-maken Peter Norrström gjorde succé i Familjen annorlunda tillsammans med sina 13 barn. Men sedan inspelningarna har mycket hänt.

Mirka och Peter har gått skilda vägar och har ingen kontakt. Även de äldsta barnen har valt att inte ha någon kontakt med sin pappa och de kommer aldrig och bor hos honom.

Mirka Norrström om barnens beslut att inte bo hos sin pappa

När Hänt når Mirka berättar hon mer om de äldsta barnens beslut.

– De har inte haft kontakt på flera år. Det där är jättesvårt, han tror att det räcker med att säga "dörren är alltid öppen" för att de ska vilja komma. Men han har väldigt mycket att laga i deras relation och han gör inte ett skit för att ens försöka laga det, förklarar Mirka och fortsätter:

Annons

– Varje gång de har ringt honom för att kanske ifrågasätta tuffa saker eller så, då lägger han på. Han vill inte prata med dem, så där ligger bollen. En förälder är en förälder som ska se till att relationen fungerar men han gör inte det.

Därför började Mirka Norrström med Only fans

Efter skilsmässan har Peter hittat kärleken på nytt och förra sommaren gifte han sig med Nettan. När det kommer till Mirka så har hon tidigare dejtat lite men är singel och utforskar sin sexualitet på Only fans. Only fans är en plattform där man kan lägga upp lättklädda bilder och så får följarna betala om de vill se.

Nu berättar Mirka för Hänt hur det kommer sig att hon började med Only fans.

– Det var helt och hållet för min egen skull, innan fick jag ju många förfrågningar varje dag om att få bilder och sådär. Det var väl lite där det växte fram och jag pratade med lite kompisar om det. Så det växte fram och jag tänkte "varför inte?", det är ju bara att lägga ner om det inte funkar, säger Mirka och fortsätter:

Annons

– Ju mer jag gjorde det desto mer insåg jag att jag tycker det är kul. Det ger mig en liten boost också.

Barnens reaktion efter Mirkas beslut med nakenbilderna

Men Only fans kan också vara ett laddat ämne för vissa människor.

– Det är laddat det där... Varje gång det skrivs om det får jag många nya följare så det är ju bra. Men sedan får jag mycket hat också.

Vad skriver hatarna?

– Att en mamma inte ska hålla på så helt enkelt, men äh jag har slutat bry mig om vad andra tycker, säger Mirka.

Till en början var även vissa av barnen lite skeptiska och två av de äldre barnen är fortfarande lite kritiska. Nu berättar Mirka hur hon ser på det.

– Vissa hade lite svårt med det i början. Nu är det väl fortfarande två stycken som tycker det är jobbigt, men de är vuxna själva och sådär. Så jag känner lite att jag inte kan göra alla nöjda hela tiden och så länge de slipper se så är det ingen skada skedd så, säger Mirka till Hänt.

FOTO: TT, Instagram

Annons