Mirka Norrström ryter ifrån efter kommentarerna

Mirka Norrström

Nu ryter Mirka Norrström ifrån.
På sin blogg berättar hon hur trött hon är på de opassande kommentarerna.
"Väldigt störande",skriver hon på sin blogg.

13-barnsmamman Mirka Norrström, 47, blev ett känt ansikte för svenska folket genom sin medverkan i TV4:s realityserie Familjen annorlunda. Under flera säsonger fick tittarna följa Mirka och hennes stora familj i deras vardag i Uppsala.

I juli 2016 avslöjade Mirka att hon och maken Peter Norrström valt att gå skilda vägar efter 23 år ihop.

”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. Vi ska skiljas”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

I början av året valde Mirka att yttra sina tankar kring relationer igen. I ett inlägg har hon svarat på en lista där en av punkterna är äktenskap.

”Dryga 14 år var jag gift och även om bröllopet var fint så hade jag idag gjort det helt annorlunda. Men mest troligt så kommer jag aldrig gifta mig igen”, avslöjade Mirka Norrström.

En annan punkt på listan är skilsmässor, varpå Familjen annorlunda-profilen skrev:

”En, mitt största och svåraste beslut men också det bästa och absolut det rätta”.

Mirkas ilska mot opassande kommentarerna

Nu väljer Mirka att ta upp ett annat ämne i sin blogg. Denna gång påpekar hon opassande kommentarer, som hon får på sin Instagram. Det är en viss sorts kommentarer som verkar komma från porrkonton och de är flera kommentarer tv-profilen får varje dag.

”På Instagram har jag börjat få sjuka spam-kommentarer, som tex idag kom det tre stycken från olika konton inom ett par minuter efter att jag lagt ut inlägget”, skriver hon och fortsätter:

”Väldigt störande och jag vet inte riktigt hur jag ska få slut på skiten eftersom det är från nya konton hela tiden.”

FOTO: TT/Instagram

Senaste nytt