Mirka Norrström ryter ifrån efter hårda kommentarerna

Den senaste tiden har varit tuff för ensamstående 13-barnsmamman Mirka Norrström.
En knaper ekonomi och barn som gått igenom svåra perioder har präglat familjen.
Nu har hon fått nog och säger ifrån på skarpen till sina följare.
– Vad fan är det med vissa av er? På riktigt!, säger hon på sin Instagram.


Mirka Norrström, 48, är känd från reality-serien Familjen Annorlunda. Med hennes 13 barn och ex-maken Peter Norrström fick de mycket uppmärksamhet och många föräldrar var imponerade över hur de kunde få ihop vardagen med 13 barn att ta hand om. Familjen gjorde debut i tv-rutan 2010 och gjorde sammanlagt sex säsonger i programmet. Men sex säsonger räckte och i samband med det valde Mirka och Peter att gå skilda vägar. I dag har de delad vårdnad om barnen och att vara ensamstående med 13 barn är något som hennes följare ofta imponeras av.

På sin blogg skriver Mirka om hur livet är som ensamstående mamma till 13 barn och den senaste tiden har det varit extra tufft. För ett tag sedan berättade hon för Hänt om ena dotterns svåra kamp och hur de som familj tog sig igenom det. Hon har även berättat hur kämpigt hon har det just nu med bloggen och på den ekonomiska fronten.

Den svåra tiden fortsätter

Efter en tuff vår och en sommar full av oförutsedda utgifter och en pandemi har det inte varit lätt för Mirka. Och på det möts hon även av nedlåtande kommentarer på bloggen.

– Jag blir ta mig fasiken mållös och till slut nu även förbannad över hur vissa av er verkar vara aningens empatilösa, säger hon i en livesändning på sin Instagram.

Kritiken mot följarna grundar sig nu i att de inte tar hänsyn för fem öre till hennes mående. En följare försvarar henne också:

”Ni sparkar på en som redan ligger ner och kippar efter andan.”

Mirka beskriver det som att hon kämpar och kämpar för att hålla huvudet över vattenytan och att vissa dagar går det faktiskt bra, medan det är klart kämpigare andra dagar.

Följarna har kritiserat henne för att hon lagt upp en livesändning på Instagram men struntat i att skriva ett blogginlägg. Det förklarar hon genom att hon just nu lägger sin ork på vad som känns bäst för stunden.

– Jag lägger min ork på det som känns bäst för stunden och om det nu är live på Instagram istället för ett inlägg på bloggen så är det helt och hållet mitt beslut. För ni som gnäller om det kan omöjligen veta vad som känns bäst för mig, säger hon i klippet.

Mirka har nu börjat gå hos en kurator för att prata ut om allt hon bär på. Hennes stressnivå är nu riktigt hög och hon tror att det kanske grundar sig i att hon bara kört på i alla dessa år utan att stanna upp och pusta ut.

– Just nu är min stressnivå riktigt hög, jag har bara kört på i åratal och det börjar bli ohållbart så jag behöver lära mig att lätta på trycket, få ner stressnivån för annars är jag snart utbränd.

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt