ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför firade inte alla Mirka Norrströms barn jul hos henne

27 dec, 2023 
Linn Seipel
Mirka norrström och 11 av 13 barn
Familjen annorlunda-Mirka Norrström firade jul med 11 av 13 barn – och ingen Peter Norrström syntes till.
Här talar båda parter ut om sanningen bakom frånvaron.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem är är... med Stjärnorna på slottet-casten – var på väg att tacka nej till programmetBrand logo
Vem är är... med Stjärnorna på slottet-casten – var på väg att tacka nej till programmet

Mirka Norrström och ex-maken Peter Norrström blev kända för många under sin medverkan i reality-serien Familjen annorlunda, tillsammans med sina 13 gemensamma barn.

Idag har de gått skilda vägar och båda parter har gått vidare i livet. Peter har träffat kärleken på nytt och gift om sig, medan Mirka tar hand om barnen samt utforskar sin sexualitet på OnlyFans.

Hänt har tidigare pratat med båda föräldrarna om just det, att barnen bor hos Mirka och att de aldrig kommer och bor hos Peter. Något han då förklarade känns jobbigt.

– Såklart känns det inge vidare att de bara bor med mamma men hellre att barnen får göra som de vill. De ska inte sitta i kläm. Självklart saknar jag ungarna massor och det vet de innerst inne. Ungarna vet att dörren alltid är öppen men de har med bestämdhet avböjt att ha kontakt, sa han till Hänt och fortsatte:

Annons

– De har ett flertal gånger bett mig att inte höra av mig eller ta kontakt.

Därför firade Mirka Norrström jul med 11 av 13 barn

Nu har det precis varit jul och på Mirkas Instagram syns nästan alla barn samlade, men ingen Peter.

”11 barn firade jul hemma (en tog fotot då han ville inte vara med i bild). Ingen av mina barn har firat jul hos deras pappa sedan skilsmässan, dels så har de aldrig velat göra det och inte heller någonsin blivit tillfrågade av honom. Två äldsta döttrar firade på andra håll och vi sågs innan julafton istället”, skrev Mirka i ett meddelande till Hänt.

Peter Norrström var med nya frun Nettans barn på jul

Peter hade dock inte suttit ensam på jul, långt ifrån. Däremot har han haft det kämpigt med hälsan, berättar han. Till den grad att han åkt in akut till sjukhuset, berättar han på sin och nya hustruns blogg.

"Mår inte så bra alls faktiskt. Jagar fortfarande massa svar och ska in på flera undersökningar inom närmsta veckorna. Hade en tok bra jul trots allt med massa hjälp av Nettan och min Svärmor och alla Nettans barn. Vi hade inte orkat själva. Mina barn har vi inte träffat än men en av dom yngsta vill komma nu på lovet och det ser jag fram emot. Tack för tanken", skrev Peter i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Instagram

Annons