LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Miriam Bryants skräckupplevelse – första orden om otäcka händelsen

29 sep, 2020 
Miriam Bryant
På tisdagsmorgonen gästade Miriam Bryant NRJ morgon.
Där berättar hon om den otäcka händelsen som inträffade mitt i natten i en skog.
– Plötsligt försvann marken under mig, säger hon i radioprogrammet.
Annons
Allt om Miriam BryantBrand logo
Allt om Miriam Bryant

Miriam Bryant, 29, har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Den senaste tiden har hon levererat hit-låtar som Blåmärkshårt och Passa dig som spelats varma på radion. Nu är hon högaktuell med låten Ditt fel, som hon har gjort tillsammans med rap-artisten Jireel Lavia Pereira, 20, och i skrivande stund toppar den listorna på Spotify.

På tisdagsmorgonen gästade den folkkära artisten NRJ morgon, som leds av Messiah Hallberg, 36, samt Klara Doktorow och John Wilander Lambrell. Där öppnade hon upp sig rejält om en otäck och farlig händelse.

I radioprogrammet får Miriam en fråga om vad som är det närmaste döden hon kommit – och det väcker minst sagt jobbiga minnen för artisten.

Miriam Bryant om nära döden-upplevelsen

Det var när Miriam Bryant var på en turné i Tyskland som de bestämde sig för att stanna mitt i natten för en toalettpaus. När hon då hoppade av bussen och skulle gå in i skogen så var det väldigt mörkt och hon fick sätta på sin ficklampa på mobilen. Miriam fick minst sagt en chock när hon gick där och lyste med ficklampan och plötsligt försvann marken under henne.

Annons

– Marken är borta och jag bara faller rakt ner i säkert fem sekunder. Men till slut får jag tag på en gren och inser att jag hänger där på en sluttande klippa, säger Miriam Bryant.

Miriam blev såklart rejält skrämd och tappade mobilen som hon hade i handen för att lysa vägen med. Artisten beskriver det som en nära döden-upplevelse.

– Jag var helt övertygad om att “nu dör jag”, när jag hängde där i den där grenen. Och min mobil tappade jag ju så jag fick liksom ropa på de andra, fortsätter hon.

I stressade lägen känns varje sekund mycket längre än vanligt och det är något som Miriam bekräftar. Hon berättar att det kändes där och då som att det tog så lång tid för de andra att komma och rädda henne, men att det i själva verket kanske bara handlade om några minuter.

– Det kanske bara var typ tre minuter, men det kändes som ett år. Jag hängde ju där och kämpade för mitt liv, säger pop-artisten.

Som tur var klarade hon sig utan skador och det var ju tur att hon inte var helt ensam.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Claudio Bresciani/TT

Annons