Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Miriam Bryant om kärleken – efter Hellenius fräcka fråga

28 okt, 2018 
Malin Ljung
Miriam Bryant om hon är singel hos Hellenius
David Hellenius ställde frågan om Miriam Bryants kärleksliv som alla undrar. Då blev artisten stum – och vägrade svara.
Annons

Efter en längre tids tystnad är Miriam Bryant, 27, aktuell med låten How did I find you. Hon gör den tillsammans med Neiked, eller Victor Rådström som han egentligen heter. De två är knappast okända för varandra, de har jobbat i flera år tillsammans och han var med och skrev hennes första hit Push play.

I söndagens Hellenius hörna på TV4 intervjuas Miriam Bryant av programledaren David Hellenius. Förutom snack om nya låten och avslöjandet att hon är i startgroparna för att skriva ny musik lyckades Hellenius dessutom få Miriam att berätta mer om privatlivet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Du är rätt intensiv va? När det gäller jobb och kärlek, kasta dig in liksom, frågar David Hellenius.

– Jag kastar mig in, det är som poker, man går in med en jättestor insats så får man se. Vinner man så vinner man stort eller så vinner man ingenting. Det är som att nolla i plump liksom, det kan man inte göra hela livet, skrattar Miriam Bryant och fortsätter:

Annons

– Har man fyra ess på handen och en knäckt, då gissar man ju på fem. Alltså du måste våga lite, varför ska man gå igenom livet och inte ha något att förlora, fan vad tråkigt, säger hon ärligt.

Miriam Bryant verkar ha svar om det mesta och tycker själv att hon ibland är alldeles för transparent och ärlig, men David Hellenius lyckas ställa en fråga som överrumplar artisten.

– Men apropå att kasta sig in i kärlek, är du singel nu?, frågar David Hellenius.

Den raka frågan får Miram att bli helt tyst i flera sekunder innan hon svarar:

– Ehhhh… jag kan vara singel David, säger hon till slut och lägger en hand på hans.

Miriam Bryant byter kvickt samtalsämne och berättar sedan om en anekdot från när hon och David Hellenius möttes på en premiär för Niklas Strömstedt för flera år sedan. Miriam ska då ha råkat ut för en man som var väldigt otrevlig mot henne.

Annons

Till slut ska Hellenius ha kommit till Miriams undsättning:

– Då kommer David och bröstar upp sig, jag glömmer aldrig det, för David han skyddade och försvarade mig. Och såg till att den där jäveln åkte ut, säger Miriam och lägger till:

– Sen den dagen har jag haft jättestor respekt för dig. Det var ingen annan som sa någonting, men du klev fram där och sa till honom på skarpen. Och det tycker jag Sverige ska veta.

Hur det egentligen står till i Miriams kärleksliv är oklart. Hennes senast kända förhållande var med den tyska rocktrummisen Tommy Hey, men relationen tog slut i oktober 2016.

När Hänt i februari träffade Miriam Bryant under Grammisgalan gav hon en kryptiskt besked om kärlekslivet:

– Jag jobbar på det, så kan vi säga…

FOTO: TV4

Annons