Miriam Bryant: "Därför vill jag inte vara med i tv längre"

17 sep, 2017 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
Miriam Bryant syns i SVT:s nya satsning "Ebbots ark". Ikvällens avsnitt avslöjar hon varför hon inte vill synas i TV längre.
Annons

Ikväll är det premiär av nya tv-programet “Ebbots Ark” där Ebbot Lundberg tar en seglats med gästerna Miriam Bryant, Kapten Röd och Ane Brun.

Miriam Bryant är mycket imponerad av segelbåten då hon trodde att de skulle åka motorbåt.

Miriam Bryant har gjort succé i “Så mycket bättre” där hon blev hyllad för sin musikalitet, men också kritiserad för sitt grova språk. Hon har tidigare sagt att hon hinner med mer än 200 svordomar på en dag.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Miriam Bryant river av en och annan svordom i "Ebbots ark"
Miriam Bryant river av en och annan svordom i “Ebbots ark”

I “Ebbots Ark” berättar nu Miriam Bryant att det är en av anledningarna till att hon inte syns i tv så ofta.

– Båten är en jävla dröm. Det är ett piratskepp. Jag är verkligen jävligt imponerad. Det är fan… Åh, så svär jag så mycket igen, säger Miriam Bryant i programmet. Sångerskan fortsätter:

Annons

– Jag tänker alltid på att folk ska bli så irriterade på att jag svär. Det är därför jag inte vill vara med på tv längre. Men Ebbots mejl som han skrev om det är programmet var så roligt att jag tänkte “äh, jag måste fan vara med på det där!”

Här är deltagarna i årets “Så mycket bättre”:

FOTO: IBL, SVT

Annons