Miriam Bryant bryter tystnaden om uppbrottet från pojkvännen

04 feb, 2020 
Miriam Bryant bryter tystnaden om uppbrottet från pojkvännen Teddy
Miriam Bryant har varit förtegen om sin senaste relation, men senast i juli dök de upp på röda mattan ihop och fångades på bild – hand i hand.
I en intervju med Expressen berättar hon nu för första gången om uppbrottet hon tog sig igenom i höstas.
Annons
Miriam Bryant bryter tystnaden om kärleken
Miriam Bryant bryter tystnaden om kärleken

Miriam Bryant, 28, blev ett med hela svenska folket efter att hon fångat tittarnas hjärtan i Så mycket bättre 2015. Så sent som i somras kunde vi se henne i Allsång på Skansen där hon var den som fick en hel egen timme i slutet av programmet i slutet av säsongen, kallat ”scenen är din”.

Miriam Bryant på Allsång på Skansen 2019.
Miriam Bryant på Allsång på Skansen 2019.
Miriam Bryant på Allsång på Skansen 2019
Miriam Bryant på scenen framför somrig publik.

I den nya säsongen av Jills veranda på SVT är Miriam Bryant en av gästerna som fått äran att hälsa på Jill Johnson, 46, i Nashville för att prata och dela musik. I avsnittet utgår de från Dolly Partons I will always love you, vilket leder duon in på deras egna känsloliv.

Annons

I en intervju med Expressen berättar Miriam om inspelningen och mötet med Jill, och i samma veva bryter hon också tystnaden om sitt senaste uppbrott.

– Jag och Jill tycker jättemycket om varandra, klickade verkligen, och hade mycket att prata om i just det ämnet. Jill var ett jättestort stöd för mig. Jag gick igenom en ganska jobbig separation just då också, och du var jättefin och gav mig goda råd, säger Miriam Bryant i intervjun.

Jill Johnson tillägger därefter:

– Countryn reflekterar livet. Så först var det härligt att just du kom och delade med dig av detta, sen också att få göra det i ”Verandan”, och så ligger det i tiden med systraskap kvinnor emellan. Det blev så fint.

Relationen med pojkvännen

Det var i oktober förra året som Miriam besökte Nashville för inspelningen av Jills veranda.

Så sent som i juli kom Miriam Bryant hand i hand med den utpekade pojkvännen Teddy Vidal, 33, under premiären av Lejonkungen. Relationen uppdagades först när Teddy syntes på Miriams sociala kanaler i slutet av 2018. Men nu var det månader sedan de sågs ihop, och efter orden om separationen verkar relationen fått ett slut.

Miriam Bryant i sällskap av Teddy Vidal på röda mattan.
Miriam Bryant i sällskap av Teddy Vidal på röda mattan.

Teddy Vidal har tidigare haft en relation med artisten Linda Pira, som tillsammans har två tvillingsöner.

Jills veranda har premiär på SVT den 12 februari.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Nils Petter Nilsson

Annons