Hon är kvinnan som syns med Benjamin Ingrosso på röda mattan

28 aug, 2023 
BENJAMIN INGROSSO
Benjamin Ingrosso gjorde entré på röda mattan inför Kristallen-galan 2023.
Nu har han fångats på bild tillsammans med kvinnligt sällskap.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso bryter ihop – efter snuskiga skämtet
Benjamin Ingrosso bryter ihop – efter snuskiga skämtet

Benjamin Ingrosso, 25, är en av Sveriges största artister och han är otroligt folkkär. Självklart är han på plats på årets Kristallen-gala och han började med att ta hem det prestigefulla priset som Årets tv-personlighet.

Benjamin är nominerad i tre olika kategorier, förutom Årets tv-personlighet så är hans tv-program Benjamin's även nominerad i kategorierna Tittarnas favoritprogram och Årets livsstilsprogram.

Innan galan får kändisarna alltid fotas på röda mattan. Historiskt sett har det kunnat bjudas på lite olika avslöjanden. Benjamin kom dit i sällskap med Miranda Kroge.

Hon är kvinnan på bilden med Benjamin

Det är alltså ingen mindre än producenten Mirandra Kroge som poserar vid Benjamins sida. Hon har synts på vimmelbilder förut och jobbar inom tv-branschen. Hon har bland annat varit producent för Så mycket bättre.

Annons

Hon är också producent för Benjamin's.

MIRANDA KROGE, BENJAMIN INGROSSO

Miranda och Benjamin fångades inte bara på TT:s bilder. Även Benjamins vän och kollega Therese Hädinggård har lagt upp bilder på duon.

”Önskar en var lika snygg som Miranda Kroge och Benjamin Ingrosso så man platsade på mattan. Men icke”, skriver Therese.

Therese jobbar som PR & Promotion Manager på TEN Music Group, där Benjamin är signad.

Annons

FOTO: Christine Olsson/TT, Instagram

Annons