TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Minns du "Leave Britney Alone"-killen? Så här ser han ut i dag

24 feb, 2016 
AvAnaïs González Cruz
Nya bilderna på Chris Crocker får fansen att jubla.
Annons

2007 var ett tufft år för världskända artisten Britney Spears. Hon fick ett psykiskt sammanbrott, rakade av sig håret och attackerade paparazzis med ett paraply. Pressen att bli igenkänd överallt blev för stor. Men mitt i allt elände hade Britney trots allt stort stöd av sina fans. En av de som backade artisten var Chris Crocker. Han blev ett viralt fenomen efter att han lagt upp en video på youtube där han bland annat talade om att han själv tänkte ta livet av sig om det hände Britney något. I videon vrålar han också “Leave Britney alone!”, något som än idag blivit ett vedertaget uttryck.

HÄR kan du se den omtalade videon:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har det gått 11 år sedan Chris blev känd som en Britney-förespråkare. Men har du koll på hur han ser ut och vad han gör idag? På sin Instagram lägger Chris upp bilder på sig själv och delar med sig av sitt liv. Och det är allt annat än få följare som är intresserade. Hela en miljon (!) människor följer Chris på Instagram, och man får ändå lov att säga att han med det kan titulera sig instagram-stjärna!

Annons

Och även om det är lång tid sedan vi senast såg Chris i rampljuset så har han verkligen förändrats. På bilderna syns en vältränad kille med perfekta vita tänder som posar och ler mot kameran.

Och följarna är inte sena att kommentera hans utseende. “Herregud, vad vacker”, “Du ser helt otrolig ut” och “Du ser perfekt ut” är några av kommentarerna bland bilderna.

De nya bilderna har spridit sig som en löpeld över internet och tusentals fans gillar dem.

Idag jobbar Chris som  komiker och sångare. Han har gått ut och berättat att han definierar sig som en transperson som skulle vilja byta kön, men inte haft råd. Dessutom lever han ien konservativ del av USA där det hade varit farligt för honom att leva ut sitt rätta jag.

I en intervju med Rolling Stones berättar Chris att videon där han pratar om Britney bottnar i djupare känslor än vad folk kanske tror. Han kämpade nämligen med känslorna över att ha en mamma som blivit beroende av droger och sedan förskjuten av hela sin familj. För Chris blev två av kvinnorna han såg upp till mest utsatta för tuffa situationer vilket fick bägaren att rinna över.

Men på instagram är det idag en gladare Chris vi får se. Det är tydligt att han lever ut sin teatraliska sida, och för det hyllas han av hundratusentals världen över.

Annons