min mamma din pappa 2023

Min mamma, din pappa-Isabelle om dödsfallet i familjen – stora sorgen

Min mamma, din pappa

Familjen Åhs från Min mamma, din pappa har förlorat en familjemedlem.
Nu berättar Isabelle Åhs om sorgen över det tragiska som skett.
”Vi växte upp tillsammans och fanns där för varandra genom alla livets med- och motgångar”, skriver Isabelle till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bryter deltagren i Min mamma, din pappa ihop: ”Hur fan?”
0:45

Efter reklamen: Här bryter deltagren i Min mamma, din pappa ihop: ”Hur fan?”

(0:45)

Slå på ljud

Den första säsongen av Min mamma, din pappa börjar närma sig sitt slut. I programmet har vi fått se flera relationer uppstå tack vare att detagarnas barn varit med och styrt vilka deras föräldrar ska dejta.

En av deltagarna i programmet är Sigrid Åhs, 48. Sigrid är sedan tidigare känd för sin medverkan i Tuttifrutti och som "Sveriges Pamela Anderson". Det är dottern Isabelle Åhs, 18, som har anmält sin mamma till programmet och att mamman och dottern har en nära relation råder inga tvivel kring.

Dödsfallet i familjen – bekräftar tragiska nyheten

Familjen består även av en lillebror samt hunden Atlas. Men nyligen publicerade plötsligt Isabelle ett tragiskt inlägg på Instagram. Det visade sig att hunden somnat in.

”Idag är sorgens dag. Idag lämnade jag över min bästa vän, min Atlas, mitt allt i Guds famn. Sjutton år och tio månader. Du har lärt mig vad kärlek är. Vad det innebär att älska någon och vad det innebär att bli älskad. Att ha växt upp tillsammans med dig har varit min räddning. Att få ha delat mitt liv med dig är en ära. Du är allt jag någonsin önskat, du är min stolthet, min ryggrad, min ögonsten. Jag är för evigt tacksam för dig! Mamma älskar dig, mamma saknar dig. Till den dag vi möts igen”, skriver Isabelle i inlägget.

Isabelle Åhs egna ord om sorgen: ”Det blir ett hål i hjärtat”

När Hänt når Isabelle berättar hon mer om sorgen över familjemedlemmen som varit henne nära under många års tid.

”Atlas är mitt allt. Vi växte upp tillsammans och fanns där för varandra genom alla livets med- och motgångar. En sak är säker, och det är att jag inte hade varit den jag är idag utan min livskamrat, Atlas. Jag är djupt tacksam för de år vi fick tillsammans på jorden och just nu finner jag enbart tröst i att han har det bra i Guds famn. Saknaden är givetvis stor och det blir ett hål i hjärtat som aldrig riktigt kommer att läka - förrän den dag vi möts igen”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN