TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Miley Cyrus lät hemlös tonåring ta emot VMA-priset

05 sep, 2014 
AvAnna Shimoda
Miley Cyrus, 21, har radat upp skandal efter skandal senaste tiden – men nu kanske vinden har vänt efter att stjärnan tagit ställning för USA:s hemlösa.
Annons

Miley Cyrus tog med en oväntad dejt till VMA-galan i Los Angeles. Vid sin sida hade stjärnan den 22-årige hemlösa killen Jesse Helt.

När Miley vann pris för bästa musikvideo för “Wrecking Ball” tog Jesse emot statyetten åt henne – och passade på att ge en passning till USA:s politiker:

– Jag tar emot priset för de 1,6 miljoner hemlösa ungdomar i USA som svälter och fruktar för sina liv, sa Jesse från scenen medan Miley brast ut i gråt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den hemlöse 22-åringen har nu fått flytta in hos Miley – men det finns ett bekymmer. Jesse är efterlyst av polisen för att under sin skyddstillsyn rökt marijuana, något som fått Miley att ifrågasätta hur staten spenderar sina resurser:

– Varför är polisen besatta av en enda hemlös mans klammeri med rättvisan, låt oss hjälpa de andra 1,6 miljoner hemlösa ungdomarna i stället.

Annons