TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Miley Cyrus dejtar Schwarzeneggers son – nu rasar mamman: "Hon är förfärad"

19 nov, 2014 
AvLisa Nylén
En twerkande svärdotter är inget för Maria Shriver. Arnold Schwarzeneggers exfru vill inte att sonen Patrick ska dejta Miley Cyrus.
Annons

Provokativa sångerskan Miley Cyrus, 21, vet hur man skapar rubriker. Sedan en tid har hon i hemlighet dejtat Patrick Schwarzenegger, 21, men i torsdags valde paret att visa upp sin kärlek.

Det var under en fotbollsmatch som artisten och kändissonen kysstes inför den fullsatta stadion – allt för att få så mycket skriverier som möjligt.

– De har dolt sitt förhållande men nu var det som att de sa: “Här har ni”, säger en källa till Radar Online.

Patrick, vars pappa är Arnold Schwarzenegger, har länge pratat om att Miley är hans kändiscrush. Och så fort han fyllde 21 i september i år slog den twerkande artisten till och kontaktade kändissonen.

Någon som däremot inte är glad över den spirande romansen är Patricks mamma, Maria Shriver, 59. Hon uppges nämligen vara rasande.

– Shriver är förfärad, säger källan.

Miley Cyrus har ju det senaste året gjort sig känd för sina sexiga utspel, vilket inte passar den konservativa Shriver.

Maria fick en chock för drygt tre år sedan när det uppdagades att familjens hembiträde fått ett barn med Arnold. Kanske är hon rädd att sonen ska ha lika dåligt omdöme som sin pappa…

Arnold har fyra barn med sin före detta fru Maria Shriver och en utomäktenskaplig son med en tidigare hushållerska. Foto: All Over Press
Arnold har fyra barn med sin före detta fru Maria Shriver och en utomäktenskaplig son med en tidigare hushållerska. Foto: All Over Press

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons