Idol 2023 marknadsföring banner

Mikaela Laurén visar upp gravidmagen – ett år efter dotterns födsel

28 jul, 2022 
Mikaela Laurén fick sitt första barn i fjol.
Hon har tidigare sagt att hon gärna vill ge Nikita ett syskon.
Nu visar hon upp gravidmagen – ett år efter dotterns födsel.
Annons
Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”
Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”

Mikaela Laurén, 46, har gjort karriär inom både simning och boxning. Hon började simma redan i ung ålder och blev snabbt en av de bästa i Sverige.

Men vid 28 års ålder lade hon simningen på hyllan och bytte istället till boxning, och där hörde hon verkligen hemma. Snabbt blev hon en av de främsta i världen och har idag vunnit hela 31 av 36 proffsmatcher hon gjort.

Resan till att bli gravid – tog hjälp av klinik i Ryssland

Sedan 2018 är hon gift med sin stora kärlek Peder Södersteen och i fjol fick de dottern Nikita ihop. Men resan dit var allt annat än enkel, och Mikaela har tidigare berättat att de tog hjälp av en klinik i Ryssland.

Annons

I en tidigare intervju med Hänt har hon också berättat att hon har embryon kvar på kliniken i Ryssland där hon tog hjälp – och visst finns det tankar på att nu ettåriga Nikita ska få ett syskon.

– De är nedfrysta och kommer vara där länge. Jag börjar ju bli äldre, och jag borde sätta igång nu tänker man. Ifall man skulle vilja ha ett till syskon, men samtidigt, hon börjar bli större och så tänker man ”ska man börja om igen”, säger Mikaela och tillägger:

– Nu såg jag att Petra Mede är gravid, folk blir ju äldre och äldre. Men jag har inte bestämt mig till 100 procent än, men jag vill att Nikita ska ha ett syskon.

Nu visar hon upp gravidmagen

Drömmen om att ha två barn och ge Nikita ett syskon kvarstår och bebiskläderna som Nikita en gång hade har hon sparat.

– Jag har alltid velat ha två barn, jag har inte släppt det och har sparat alla kläder. Vi har inte bestämt oss än, vi är så otroligt tacksamma som det är nu. Blir det så att det bara blir ett så är vi jätteglada. Men självklart skulle jag vilja ha två barn.

Annons

På sin Instagram visar hon nu upp gravidmagen som hon hade när hon väntade sin dotter Nikita. På den andra bilden visar hon upp transformationen hon gjort under året som gått med sin vältränade kropp.

Jag gick totalt bara upp 12 kilo under graviditeten, men har nu konstigt nog gått ner hela 15 kilo på ett år. Tror mycket beror på att jag hela tiden har hållit igång träningen och även inte stressar lika mycket. Har i och för sig tappat lite muskler då jag inte tränar lika hårt som när jag var elitidrottare, men har istället en bättre balans på träning, kost och familjeliv som både min kropp och mitt sinne gillar. Är faktiskt stolt över mig själv,” skriver Mikaela under bildspelet.

Om det kommer ett syskon till Nikita får helt enkelt tiden utvisa!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons