Idol 2023 marknadsföring banner

Mikael Tornving skiljer sig efter 16 år som gift

28 jun, 2016 
AvLina Tidén Sundin
Mikael Tornving och hustrun Gunilla väljer att gå vidare i sina liv. Enligt "Parlamentet"-stjärnan är det ett gemensamt beslut.
Annons

De har varit tillsammans i 20 år varav 16 år som gifta, men nu har Mikael Tornving, 55, och Gunilla, 51, bestämt sig för att skiljas. Enligt “Parlamentet“-stjärnan är det ett gemensamt beslut som vuxit fram under en längre period.

– Det kommer inte plötsligt på något sätt, säger Mikael till Expressen.

Det var hustrun som en gång pushade Mikael att bli komiker. På den tiden jobbade han fortfarande som managementkonsult där han hjälpte organisationer i kris, men själv mådde han allt sämre.

– Jag var deprimerad och mådde skitdåligt i mitt jobb när min fru sa till mig: om du inte slutar som konsult vill jag inte leva med dig, har Mikael berättat i lokaltidningen Mitt i som Hänt tidigare skrivit om.

Mikael Tornving och Gunilla går skilda vägar.

Den i dag folkkäre skådisen var redan engagerad i en amatörteater och fick erbjudande om att ställa upp i “Svenska bromsspår” på Mosebacke i Stockholm. Showen blev en succé och ledde till fler jobberbjudanden som gjorde att han på riktigt kunde ta avsked av konsultbranschen.

Annons

Makarna är än så länge skrivna på samma adress, sitt radhus i Saltsjöbaden strax utanför Stockholm som de delar med sina två tonårssöner.

Något bråk lär inte ligga bakom uppbrottet.

– Vi är fortfarande utomordentligt goda vänner, säger han till Aftonbladet.

Foto: IBL. Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons