LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mikael Tornving bekräftar nya relationen – 7 år efter skilsmässan

27 sep, 2023 
Frida Eklöf
Mikael Tornving
Det var för sju år sedan som Mikael Tornving och Gunilla Holmkvist kom med det dystra beskedet att de går skilda vägar efter 20 år tillsammans.
Nu avslöjar Mikael att han har funnit kärleken på nytt och lever i en särborelation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jens Hult blev pappa tidigt – nya barnbeskedet med sambonBrand logo
Jens Hult blev pappa tidigt – nya barnbeskedet med sambon

Den rutinerade programledaren, skådespelaren och komikern Mikael Tornving, 62, har en lång och imponerande karriär bakom sig. Han är framförallt känd för sin medverkan som deltagare i det humoristiska tv-programmet Parlamentet, som har hela 35 säsonger i bagaget.

I höst är han aktuell som programledare i de stora tv-satsningarna Jeopardy och Kompani Svan.

Mikael Tornvings nya kärleksavslöjande – 7 år efter skilsmässan

Det går minst sagt bra för Mikael karriärmässigt, och han verkar även ha medvind på kärleksfronten.

– Skilsmässan är ett gemensamt beslut. Vi är helt överens och är fortfarande utomordentligt goda vänner, sa Mikael då till Aftonbladet.

Och nu avslöjar han att han har funnit kärleken på nytt, sju år efter skilsmässan. Det är i en intervju med tidningen Allas som Mikael avslöjar att han lever i en särborelation, och att han gärna spenderar sina fredagar med en dejt.

Annons

– Jag och min särbo kanske ses. Då blir det ett glas vin, jag lagar något gott käk och vi tittar på en bra film. Ungefär så, säger Mikael till tidningen.

Vem den lycklige är kommenterar han inte, men särboskapet verkar minst sagt vara ett upplägg som passar Mikael som handen i handsken.

Mikael Tornvings karriär som militär – nu berättar han

Som tidigare nämnt är Mikael just nu aktuell som programledare i den andra säsongen av Kompani Svan.

Som den norrlänning han är, är han van vid att vistas ute i militära miljöer. Han har nämligen en utbildning som reservofficer vid Jämtlands fältjägarregemente i Östersund.

Sedan 1988 har han tillhört Försvarsmaktens reservstyrka och även inom det militära har han en gedigen karriär bakom sig. Bland annat har han gjort FN-tjänstgöring i Libanon och för bara fem år sedan blev han utsedd till bataljonschef i Hemvärnet för Telgehusbataljonen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons