TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Mikael "Soldoktorn" Sandströms nya glädjebesked

10 apr, 2020 
Mitt i allt mörker ger Mikael "Soldoktorn" Sandström en positiv nyhet.
"Det går fint nu", skriver han på Instagram.
Annons

Intervju med Mikael Sandström i Let's danceBrand logo
Intervju med Mikael Sandström i Let's dance

Mikael ”Soldoktorn” Sandström hade planerat om sin vår för att spendera dagarna i danslokalen med Malin Wattson. När hans medverkan i TV4:s Let’s dance annonserades tidigare i år var det många som såg fram emot att följa den välkända överläkarens dansutveckling. Men härom veckan kom den plötsliga nyheten att Mikael hade bestämt sig för att hoppa av från sin medverkan i programmet. Det var under ett specialavsnitt av programmet som Mikael dök upp i rutan och berättade om sitt nya beslut.

– Jag är bättre på sjukvård än på dans och det är viktigare att jag finns i vården och hjälper människor än att jag finns på tv, sa han i programmet.

Beslutet grundade sig alltså i att Mikael, som vanligtvis arbetar som överläkare, ansåg sig behövas vården på grund av spridningen av coronaviruset.

Förutom att det nu inte blir några fler dansträningar för honom har han även hållit sig borta från gymmet. I ett inlägg på Instagram berättade Mikael förra veckan om den kroppsförvandling han anser sig genomgått sedan träningen uteblivit från hans liv.”En spillra av mitt forna jag. Inte vart på gym på 12 veckor, men ni skulle se min cha cha”, skrev han till en bild på sig.

Annons

Tuffa dygn i vården

Nu visar Mikael upp en bild som är lite mindre glamourös än Let’s Dances fartfyllda och färgglada miljö. Det är en bild på honom, helt utslagen i sängen som han skriver den gripande texten som samtidigt ger ett litet hopp, mitt i allt mörker.

“Lite återhämtning så här inför helgens jourer. Jobbat 2 av de senaste 3 dygnen. Det går fint nu. Många blir bättre också”, skriver han på Instagram.

I kommentarsfältet hyllar följarna honom för insatsen han gör i vården.

“All kärlek och styrka till dig. Och alla andra som arbetar inom vården”, skriver en.

 

FOTO: TT

Annons