ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mikael Sandströms tvivel över Lotta Engbergs känslor – nu kommer det fram

21 nov, 2023 
Mikael och Lotta
Mikael Sandström och Lotta Engberg är ett par.
Men det har funnits en tid i relationen då Mikael tvivlade rejält på Lottas känslor för honom.
Det avslöjar nu en av Lottas nära vänner för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Mikael Sandström, 65, och Lotta Engberg, 60, har nu varit ett par i några års tid. Det hela började med att Lotta i en intervju sa att hon gärna hade dejtat Mikael, ett uttalande som så småningom ledde fram till Mikael.

Efter att de två fått kontakt gick de på en första dejt och intresse uppstod från båda sidor. Där efter dröjde det inte allt för länge innan nästa dejt var inbokad och plötsligt var de två ett par. Idag lever de i en gemensam villa utanför Göteborg.

Nära vännens avslöjandet om Lotta Engberg och Mikael Sandströms relation – okända tvivlet

Men allt har inte varit lika självklart jämt. Nu berättar Lottas nära vän Bert Karlsson, 78, om Mikaels tvivel inför första dejten med Lotta. Han trodde nämligen inte Lottas känslor var på riktigt.

Annons

– Den jag har mest kontakt med är Lotta Engberg. Henne ringer jag till då och då, säger Bert Karlsson under en intervju med Hänt.

Pratar du med Mikael också?

– Ja, han är min doktor, jag ringer till honom när jag har något småaktigt. Jag hjälpte ju till att få ihop de en gång i tiden. Jag har utnämnt honom till min doktor, säger Bert och fortsätter:

– Jag sa att nu när jag hjälpt dig att få till det med Lotta så får du ställa upp. Han trodde ju inte på Lotta när hon sa att hon var intresserad så när jag träffade honom på TV4 när jag skulle göra ett program så sa jag att ”jo hon menar det” för jag hade då pratat med Lotta.

Bert Karlsson om Lotta Engbergs kärlekslycka: ”Passar perfekt”

Enligt Bert hade Mikael kanske inte vågat ta kontakt med Lotta om han inte hade lagt sig i. Men som tur var blev det en dejt.

– Efter första gången de träffats så ringde de till mig. De berättade att de hade träffats.

Hade du kunnat ana att de skulle bli de två?

– Ja de passar perfekt ihop, de gör de.

FOTO: TT

Annons