TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mikael Sandströms nya ord om relationen med Lotta Engberg

12 apr, 2020 
Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg
Deras flirt blev minst sagt omtalad – men hur slutade den egentligen?
Mikael "Soldoktorn" Sandström berättar nu för Hänt hur hans relation är till Lotta Engberg idag.
Annons
Intervju med Mikael Sandström i Let's danceBrand logo
Intervju med Mikael Sandström i Let's dance

Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 61, har tidigare berättat för Hänt hur hans kärleksliv står till. Han sa då att han inte letar efter någon – samtidigt som han ville träffa någon.

– Både och. Jag är ju inte helt purung så det är klart, jag vill ju inte vara ensam i mitt liv. Men det är en balansgång. Man blir bekväm av sig när man blir lite äldre med att det ska passa med massa saker. Så jag fyller upp med massa annat under dagarna, som massa jobb, som att göra tv och skriva böcker. Så man fyller upp och så finns det inte plats för något annat sen, så jag motarbetar mig själv lite grann ibland, sa han då.

Artisten Lotta Engberg, 56, gjorde ett modigt och oväntat drag, när hon sa i en intervju med Aftonbladet att hon har ett intresse för Soldoktorn.

I Efter fem på TV4 berättade han sedan att han har haft kontakt med Lotta Engberg.

– Ja, via sms har jag haft kontakt med Lotta. Jag har fått en inbjudan till västkusten. Det kommer nog bli av på något sätt. Klart jag blir glad. Det verkar vara en charmerande person på alla sätt och vis, berättade han i programmet.

Annons
Allt du vill veta om Lotta EngbergBrand logo
Allt du vill veta om Lotta Engberg

Soldoktorn och Lottas relation idag

Nu när Hänt pratar med Soldoktorn har han tyvärr inget glädjebesked att ge kring flingen. De pratar inte längre och någon träff verkar de inte bli i nuläget.

– Nej, jag har inte träffat Lotta än, hon är där hon är, jag vet inte vart hon bor, men ja det är väl där någonstans på västkusten utanför Göteborg.

Han fortsätter med att förklara att man aldrig vet om han dyker upp i publiken till Lotta på Liseberg i sommar – dit han fick en inbjudan.

– Jag har ju fortfarande en stående inbjudan till Lotta på Liseberg och vi får väl se om det blir av. Det ligger nog allt en biljett där över om jag vill, säger han.

FOTO: TT

Annons