Mikael Sandström säljer lyxhuset i Hallstahammar – se bilderna här

Mikael Sandström säljer sin lyxlägenhet

Bjurfors Västerås/MG-foto, TT
Mikael Sandström och Lotta Engberg ska flytta ihop. Nu är läkarens och tv-profilens lyxvilla till salu – och den är riktigt maffig.

Programledaren Lotta Engberg och TV4-doktorn Mikael Sandström ska ta nästa steg i relationen och flytta ihop.

LÄS MER: Doktor Mikael Sandström sätter ner foten – hyllas av tittarna

Det var i somras som de gick ut med att de är ett par, efter att det spekulerats om detta länge. Därefter har det krupit fram hur romansen uppstod.

Det var Lotta Engberg som i en intervju sade att hon kunde tänka sig att dejta doktor Mikael om han hörde av sig. Det blev det stora skriverier om och programledaren kände sig manad att fixa hans nummer från TV4 och ta kontakt.

Bjurfors Västerås/MG-foto

Efter att ha hörts ett tag började de under våren gå på dejter, och därefter stod det klart att de var ett par.

Mikael Sandströms ord om särboförhållande

De har ju haft en bit ifrån varandra eftersom Lotta Engberg bor i Göteborg och Mikael Sandström i Hallstahammar. Under den första tiden av relationen har de alltså behövt resa för att träffa varandra. Antingen hemma hos varandra eller på Mikael Sandströms sommarställe på Tjörn.

Bjurfors Västerås/MG-foto

Överläkaren har sedan de gick ut offentligt och berättade att de var ett par varit tydlig med att en dag vill flytta ihop med Lotta Engberg.

– Så ser jag på ett förhållande ja, det är en principiell förhållning men jag har inga ultimatum men så tycker jag nog. Allt är öppet för diskussion men principen att leva med någon. En del tycker att det är skitbra med särboskap, det kan vara bra under en period men det är inte så jag ser det resten av livet nej, säger han till Hänt i en intervju i augusti.

Bjurfors Västerås/MG-foto

Och nu ska de alltså slå till!

Så ser doktor Mikaels lyxvilla ut

Doktor Mikael Sandströms villa i Hallstahammar ligger nu nämligen ute för försäljning, och i annonsen kan man läsa att den är 369 kvadratmeter stor och ligger på Lustigkulla. Fastigheten byggdes ut 2005, köket renoverades 2018 och så sent som i år renoverades ett av de tre sovrummen.

Bjurfors Västerås/MG-foto

På bilderna från annonsen ser man en stor inomhuspool i ett mysigt vardagsrum med träpanel och snedtak. Villan har totalt sex rum och en terrass. Utgångspriset ligget på 5 795 000 kronor.

Här kan du läsa mer om doktor Mikael Sandströms lyxvilla.

Bjurfors Västerås/MG-foto

Bild: Bjurfors Västerås/MG-foto, Karin Törnblom/TT

Läs också: Mikael Sandström och Lotta Engberg flyttar ihop

Läs också: Lotta Engberg överraskad av Mikael Sandström i Hellenius hörna