LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mikael Persbrandts nya Hollywoodkarriär – väljer Hunnam före Haber

02 apr, 2015 
AvCharles Thulin
Fansen rasar efter avhoppet, men Mikael Persbrandt är redo för att lägga allt sitt fokus på en internationell karriär.
Annons

I vår har fyra nya “Beck”-filmer premiär och ytterligare fyra ska spelas in, men utan Gunvald Larsson. Mikael Persbrandt, 51, hoppar av den populära polisfilmserien efter att ha gestaltat den hårdkokte snuten 26 gånger.

– Bojkotta “Beck”. Som Sherlock utan Watson. Helan utan Halvan. De kan lägga ner allt, rasar Persbrandts fans på nätet.

Hollywood nästa för Micke. Foto: Fredrik Hessman

Anledningen till avhoppet är att Persbrandt ska göra som Michael Nyqvist, 54, och Noomi Rapace, 35, bli Hollywood-stjärna, alltså.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nu är det fokus på den internationella karriären där han har ett antal spännande projekt som han håller på att filma. Själv är Mikael ödmjukt tacksam för den tid som har varit “Beck”. Han vill tacka alla fans av filmerna och den respons som han har fått för rollen som Gunvald, skriver hans agent.

Annons

Persbrandt är nu aktuell för en roll i regissören Guy Ritchies kommande äventyrsfilm om kung Arthur. Istället för att spela mot sin gamle vapendragare från Beck-filmerna, Peter Haber, 62, så får han nu chansen att prova sina vingar mot “Sons of Anarchy”-hunken Charlie Hunnam, 35.

Andra läser också:

Annons