TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mikael Persbrandt om relationen till styvdottern Olga – detaljen avslöjar

19 dec, 2023 
mikael och olga
Mikael Persbrandt verkar ha en fin relation till sin bonusdotter Olga.
Nu berättar han om hennes viktiga stöd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Renée Nyberg och David Hellenius visar upp kärleken – finns det någon konkurrens hemma?Brand logo
Renée Nyberg och David Hellenius visar upp kärleken – finns det någon konkurrens hemma?

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har hållit ihop sedan 2005. De träffades i Sandhamn och sedan är resten historia.

– Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag fattar inte själv hur jag ens kunde bli så där. Det var en blixtförälskelse. Jag kunde inte värja mig, det gick inte att hindra, har Sanna sagt i en intervju med Femina.

Mikael Persbrandt om stödet från styvdottern

Idag har Sanna och Mikael tre barn tillsammans, Igor, 16, Lo, 13 och Fox, 4. Sanna har även dottern Olga från ett tidigare förhållande med Wille Craaford.

Mikael är nu aktuell i filmen Hammarskjöld, om den svenska diplomaten Dag Hammarskjöld.

Men allt har inte varit lätt med den nya rollen. Att prata engelska i sina roller är något som Mikael inte verkar föredra och därför har han tagit hjälp av sin styvdotter Olga.

Annons

– Under inspelningen av Hammarskjöld i Sydafrika hade jag med mig min styvdotter Olga som assistent, så hon pluggade text med mig och var med som sällskap. Jag hade tvåa i engelska i skolan och hade aldrig en tanke på att jag skulle behöva det i livet. Jag skulle ju bli konstnär och måla tavlor. Att jag skulle till Kapstaden och spela en världspolitiker eller till Wales och spela in en konstig serie som heter Sex Education var helt otänkbart, säger Mikael till King magazine.

Mikael Persbrandt om beslutet för barnen

Då Mikael verkar mena att han själv inte la så stort fokus på skolan, vill han att hans söner ska försöka lyckas så gott de kan med bra betyg.

– Det var en slarvig skolgång. Det håller jag på att bråka med mina killar om; man ska gå i skolan och man ska plugga så mycket man kan. Men de är faktiskt riktigt duktiga i skolan. Jag har kommit på ett knep, jag betalar för framgång, säger han.

Annons