Mikael Hollstens son Winter, 1, skadad – kritiserar vården efter händelsen

27 mar, 2019 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
Mikael Hollstens son Winter skadad efter fall
Mikael Hollstens son Winter slog ett jack i ögonbrynet efter en olycka på förskolan. Nu är Mikaels fru, Emelie Hollsten, kritisk till hjälpen de fick.
Annons

Mikael Hollsten, 35, har blivit ett känt ansikte som gladiatorn Prime i TV4:s Gladiatorerna och som tränare i viktsåpan Biggest loser. I augusti 2017 blev han också pappa när hustrun Emelie Hollsten födde en son.

Bebisen fick det ovanliga namnet Winter och har nu blivit 1.5 år. Som alla småbarn ramlar Winter ibland, och under gårdagen slog han sig ordentligt efter ett fall på förskolan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Emelie Hollsten har delat en video på Instagram där en ledsen Winter med ett jack i pannan blir ompysslad på näraktuen.

Han ramlade och slog upp ett jack i ögonbrynet idag på förskolan. Vi åkte direkt till närakuten och där var väntan både lång och oviss”, skriver Emelie Hollsten på Instagram.

Emelie Hollsten skriver att jacket behövde antingen sys eller limmas och de bestämde att det skulle limmas då det ger ett finare ärr. Men Emelie är inte nöjd med hjälpen de fick.

Dom hade bara en sköterska som kunde limma bra så vi fick vänta ett tag till på henne. När hon väl kom och vi påbörjade hela proceduren så vänder hon helt plötligt på klacken och säger att hon inte tänker utföra tjänsten på Winter då han är ledsen”, skriver Emelie Hollsten på Instagram.

Annons

Hon berättar att de skulle vara tvungna att hålla fast Winter när såret skulle limmas för att han inte skulle få lim i ögat.

Jag och Mikael vet att Winter inte tycker om att bli fasthållen och har han dessutom börjat strejka mot något så kommer att han att fortsätta att signalera sitt motstånd, utan chans för avledning. Han är en bestämt pojke minst sagt”, skriver hon.

Blodet rann i ögat

Utan möjlighet göra Winter mindre ledsen under limningen blev de lämnade i rummet efter att sköterskan gått.

Winter fortsatte att blöda så det rann ned i ögat på honom och han gnuggade runt blodet i hela ansiktet”, skriver Emelie Hollsten.

Efter en stund meddelar läkaren att hen fått tag i en annan sköterska som kunde limma såret, men även detta gjorde Emelie Hollsten orolig.

Känns ju sådär kul då läkaren tidigare hade uttryckt att det endast fanns en sköterska som var duktig på att limma. Och det var ju hon som redan flytt rummet. Så vem var denna sköterska som plötsligt dök upp?” skriver hon.

Annons

Till slut lät de den nya sköterskan limma såret då de helst ville undvika att sy. Nu hoppas familjen på att Winters sår ska läka bra.

FOTO: TV4, Instagram

Annons