LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Middag med mitt ex – så gick det sen för deltagarna

20 maj, 2019 
Wictor Djärv, Elin Skog, Louis Bürgi och Emma Boswell deltog i Middag med mitt ex i TV3.
Har du tittat på TV3:s Middag med mitt ex och undrat vad som hände sen? Hänt har pratat med 13 av deltagarna!
✔︎ ”Han skaffade en ny pojkvän samtidigt som vi umgicks”.
✔︎ Visade sin kärlek – hotas nu: ”Vi var helt oförberedda”.
✔︎ Oväntade vändningen efter programmet.
Annons

Under en känsloladdad middag får det forna paret en chans att rensa luften eller se över om det finns några känslor kvar. De blir serverade tallrikar med heta frågor som skaver ända in till hjärtat. Programmet Middag med mitt ex sänds på TV3 och nu har Hänt svaren på vad som hände sen – efter deltagarnas återträff i tv!

◼️ ◼️ ◼️

De gav förhållandet en andra chans. Men det var den sista säger Caique… Foto: TV3

”Han skaffade en ny pojkvän samtidigt som vi hängde”

Caique Silverio, 23, och Philip Elmdahls, 25, vänskap utvecklade sig snabbt till någonting mer. Men plötsligt en dag valde Philip att helt bryta kontakten. Och för att få svar på varför bjöd Caique in Philip till Middag med mitt ex.

Middagen slutade med försoning och killarna lämnade restaurangen hand i hand! Men nej, det blev dessvärre inte långvarigt.

Annons

När Caique som bor i Stockholm åkte ner en helg för att besöka Philip i Göteborg fick han sova på soffan eftersom Philips nya pojkvän skulle sova i sängen!

– Vi hade ju en öppen grej eftersom vi bor på distans men jag åkte ju dit för att besöka Philip och hänga med honom. Och då berättar han att han har en ny pojkvän – som han känt i två veckor!? Det är något man får kommunicera bättre när man valt att ha en polyrelation, säger Caique Silverio till Hänt.

Caique kände sig såklart ledsen och blev väldigt irriterad över att ha blivit degraderad från garanterad och gosig sängplats till soffan. För att slippa förnedringen packade Caique sin väska och åkte över till sina vänner i Göteborg resten av helgen.

– Men jag blev inte förvånad över att han inte sagt något. Det var ju samma sak som hände förra gången, säger Caique och lägger till:

– Alltså, jag vill inte roasta Philip! Han är jättesnäll mot andra – men inte mot mig. Och jag vet att hans version om det här inte ser ut som min. Han menar att jag inte kom till Göteborg för vår skull utan för att hänga med mina vänner.

Annons

Vidare meddelar Caique att Philips nya pojkvän typ är en exakt kopia av honom själv. Både till utseendet och att de båda pratar portugisiska!

Just nu dejtar Caique runt lite men träffar ingen speciell utan lever ett ”vanligt singelliv” och trivs jättebra i sig själv.

– Jag behöver ingen för att känna mig hel. Men jag är såklart lite ledsen över att det slutade som det gjorde gjorde mellan mig och Philip.

Hänt har sökt Philip Elmdahl som har avböjt att kommentera.

◼️ ◼️ ◼️

De försökte igen men idag dejtar Elin en person som är ”lite offentlig” och Wictor lever singellivet. Foto: TV3

 Ex on the Beach-paret: ”Jag bara tog mina grejer och stack”

Elin Skog, 22, och Wictor Djärv, 24, som var med i dokusåpan Ex on the Beach förra året gjorde come-back i tv-rutan när de ställde upp i Middag med mitt ex.

Annons

Under middagen var det tydligt att det fanns kemi mellan ex-paret. Men det var också tydligt att deras off-and-on relation präglats av konflikter, en oförmåga att prata om känslor och svartsjuka.

Efter programmet valde de att ge förhållandet en ny chans – men det blev inte långvarigt.

– Vi gjorde slut i mars och då var vi verkligen inte sams. Och i dagsläget är vi väl varken vänner eller ovänner. Jag dejtar en kille nu som är lite offentlig och jag vill inte säga vem det är, haha, för det kan ju bli lite stelt om det skiter sig nästa vecka redan, säger Elin Skog till Hänt.

Den nya killen och Elin möttes via Instagram och de bara har hängt två gånger eftersom han inte bor i Sverige.

Elin och Wictor känner båda att de ändå gav förhållandet en ärlig chans men att de till slut valde att gå skilda vägar eftersom de inte kunde sluta tjafsa. Beslutet att avsluta relationen gjordes över telefon när Elin var på en härlig weekend med sin familj i Göteborg.

Annons

– Vi grälade och hon var ju inte hemma så jag bara tog mina grejer och åkte därifrån. Efter det så sågs eller pratade vi inte alls på rätt länge, säger Wictor Djärv till Hänt och förtydligar att de inte har någon vidare kontakt i dagsläget heller.

Det före detta paret har dock hörts lite efter separationen i samband med att programmet sändes och då har de i alla fall kunnat skratta åt situationen. Och nu träffar Wictor lite folk och han säger att det finns ”några som är speciella” i hans liv.

– Eller några och några, haha, jag har ögon för en speciell person men det är inget seriöst, säger Wictor.

Och precis som Elin tänker han att det lika gärna kan vara så att han tröttnat redan nästa vecka.

Elin berättar att hon idag mår mycket bättre och att hon inte längre lider av panikångestattacker. Efter en resa till Malaysia kunde hon slappna av och få perspektiv.

Och Wictor menar att det här med svartsjukan absolut var ett problem i deras förhållande men att det var kopplat till hans dåvarande depression och att han nu sedan länge mår bättre och att svartsjuka inte längre är ett problem för honom.

◼️ ◼️ ◼️

Emma vill inget annat än att det blir hon och Louis till slut. Men han håller henne på halster.. Foto: TV3

”Jag tvingar inte henne att vänta på mitt beslut”

Emma Boswell, 24, och Louis Bürgi, 27, blev blixtförälskade och flyttade ihop efter bara två månader. Men det gick snabbt utför för paret då vardagen tillsammans präglades av otaliga gräl. De hade olika tankar kring barnuppfostran och Louis ville att hon skulle bli bättre på att damma av listerna.

Annons

Efter en ond cirkel av tjafs valde Emma att lämna allt. Men nu ångrar hon sig och vill nu att de ska bli den familj de en gång var.

Under middagen var det tydligt att Emma behövde en partner som kunde möta hennes sorg efter det att hennes mamma tagit livet av sig. Men Louis verkade inte förstå någonting. Och middagen slutade abrupt när han lämnade restaurangen efter det att Emma brast ut i gråt.

– Vi är inte ett par idag men vi umgås och pratar. Men det jag vill är ju att det ska vara vi. Fast det är svårt att förklara. Jag har väl gett upp det lite nu. Jag gav honom en deadline, den åttonde april, till att bestämma sig. Men han vet fortfarande inte vad han vill, säger Emma Boswell till Hänt.

Emma tror att hon kanske är ”filmskadad” eftersom hon vill ha en partner som kramar om en eller springer efter en när man är ledsen och stormar iväg.

I dagsläget vet hon inte om hon är ”så jävla kär egentligen” men hon vet att hon inte kan släppa honom. Och hennes främsta mål är fortfarande att det ska bli de två i framtiden.

Annons

– Jag tycker ju om honom så mycket men vi har sårat varandra och det blir svårt att gå vidare från det. Men det största problemet nu är att han tvekar, säger hon och lägger till:

– Jag träffar ingen annan även trots att folk hört av sig en del nu efter programmet. Jag har inte ork eller något intresse av det eftersom att det är Louis som gäller för mig nu.

Louis velar för att han inte vet om han vågar ge förhållandet ännu en chans:

– Vi båda har ju barn och vi bor inte längre tillsammans, jag jobbar natt på annan ort och det blir svårt att få ihop det eftersom vi har barnen på olika helger. Vi tjafsade mycket och jag har aldrig blivit så sårad som när hon lämnade mig, säger Louis Bürgi till Hänt och förtydligar att Emma verkligen var hans drömtjej på alla plan.

När Hänt frågar hur han ser på framtiden svarar han:

– Jag hoppas på det bästa. Men just nu vet jag inte var som är bäst. Om vi ska vara tillsammans eller inte. Jag har frågat mig en miljon gånger hur jag ska göra.

Annons

Men känns det inte taskigt att hålla henne på halster?

– Jag har sagt till Emma att hon får göra som hon vill och jag tvingar henne inte att vänta på mitt svar.

◼️ ◼️ ◼️

Middagen slutade i försoning och nu är Vanessa och Felicia ett par igen. Foto: TV3

De ville medverka för att bidra med mångfald – nu är de utsatta för hat

Vanessa Williams, 22, och Felicia Larssons, 27, passionerade förhållande slutade i ett stort bråk på en fest och efter de hördes de aldrig mer. Eller i alla fall tills det att Vanessa såg sin chans till att rensa luften i Middag med mitt ex.

Och hallå, nu är de ett par!

– Innan middagen hade vi inte pratat på typ ett halvår! Och egentligen ville Vanessa ha med ett annat ex, haha, men hon tackade nej och då hörde produktionen av sig till mig, säger Felicia Larsson till Hänt och trycker på att hon var väldigt skeptisk till hela grejen men att hon tackade ja eftersom det gällde Vanessa och för att ge programmet mer bredd.

Annons

Och visst är det fint att paret nu hittat tillbaka till varandra. Mindre fint är att paret efter medverkan i programmet blivit utsatta för hat och hotelser.

På Youtube cirkulerar just nu en video där två personer kommenterar parets medverkan i programmet (som i dagsläget har uppemot 80 000 visningar).

I klippet förekommer det allmänna hån, homofobi och även rasistiska kommentarer om Vanessas utseende.

– En av anledningarna till att jag ville vara med i programmet var för att bidra med representation och mångfald. Fullt medveten om att folk skulle skratta åt och med oss – spekulera i vår relation – och kommentera hur vi ser ut. Dock var vi helt oförberedda på den nivå av hat vi fått, säger Vanessa Williams till Hänt.

Vanessa arbetar aktivt med HBTQ-rättigheter och känner sig i dagsläget extremt otrygg eftersom de gått ut med namn, utseende och att de bor i Göteborg

– Vi är redan vana med att folk kollar på oss och kommenterar när vi var tillsammans offentligt. Men nu i och med Youtube-videon känns det eventuellt mer farligt för oss ute på stan, säger Vanessa och lägger till:

Annons

– Men i slutändan känner vi att vår medverkan i programmet ha varit positiv eftersom att vi hittat tillbaka till varandra.

I dagsläget har paret inte gjort en polisanmälan för de är oroliga ”för att göra saken värre” men trots rädslan kommer de förmodligen polisanmäla personerna som gjort klippet.

◼️ ◼️ ◼️

Erica tröttnade på Robin eftersom han var så tråkig under tiden han läkte sitt brutna ben. Foto: TV3

◼️ ◼️ ◼️

”Min mamma pratar inte svenska så hon vet inte att jag dejtar en kille nu”

Wilmer Aryan, 18, och Maria Bergkvist, 21, började som vänner men blev snabbt ett kärlekspar. Men plötsligt slutade Wilmer att höra av sig. Något som inte bara gjorde att Maria blev väldigt sårad utan hon började även tvivla på sig själv. Men under middagen fick hon en förklaring på varför han bara slutade finnas där för henne..

Annons

Wilmer gillar killar.

Och eftersom hans familj har svårt att acceptera detta har han haft svårt med att ta sig ut ur garderoben.

– Nu accepterar min mamma min homosexualitet mer. Men om jag någongång skulle skaffa en pojkvän, skulle hon inte precis ha förståelse för det. Jag förstår henne dock, hon kommer från en annan kultur och ett annat land, säger Wilmer Aryan till Hänt.

Han visste ju hela tiden om att han gillade killar men valde ändå att gå in i en relation med Maria för att hon gav honom energi. Men hela tiden hade han dåligt samvete och tyckte allt var jobbigt.

Wilmer träffar en kille som han gillar just nu men han vet inte var de kommer landa. Men att han dejtar någon nu är inget som han tänker berätta för mamma.

Men du berättade ju även i programmet att du dejtade en kille, vad sa familjen då?

– Min syster vet ju och hon accepterar mig. Och mamma och jag satt å kollade på programmet men hon kan inte svenska och hon frågade inte vad det handlade om så det känns inte precis som att jag ljuger, säger Wilmer.

Annons

Relationen mellan det forna paret är enligt Wilmer idag bra och de hörs ibland. Men eftersom att Maria fokuserar mycket på sin karriär just nu och reser mycket i jobbet blir det allt mer sällan.

Wilmer valde att komma ut ur garderoben inför hela Sveriges befolkning. Foto: TV3

◼️ ◼️ ◼️

”Om allt annat går åt skogen gifter vi oss vid 50”

Andrea Elnan, 41, och Dogge Doggelito, 43, dejtade för 15 år sedan och förhållandet tog slut för att Dogge plötsligt slutade svara när Andrea ringde.

Nu har de båda förvisso gått vidare i livet men Dogge bjöd in till middagen för att han kände att han hade en del att be om ursäkt för..

– Jag var ju sjövild på den tiden. Levde ett klassiskt rapstjärne-liv och röjde runt med tjejer. Sen slutade jag ju höra av mig till henne när jag träffade min dåvarande flickvän, säger Dogge Doggelito till Hänt och lägger till:

Annons

– Och anledningen till att jag bjöd just henne var ju för att jag ville rensa luften och be om förlåtelse. Men också för att inget av mina andra ex skulle ställa upp, haha, vi är väl lite mer ovänner än jag och Andrea.

Andrea valde att komma med på middagen efter lite tjat från Dogges sida eftersom hon kände att hon kunde visa upp för andra att det faktiskt går att vara vän med sitt ex.

– Nu är vi jättefina kompisar och jag bryr mig om honom mycket. Vi har ju liknande livshistoria och vi båda är väldigt lättsamma. Just nu hörs vi ganska ofta och innan påsk hade vi planer på att låta våra barn träffas och leka med varandra eftersom att de är i samma åldrar, säger Andrea Elnan till Hänt men dessvärre fick de ställa in påskplanerna i sista stund då Dogge var tvungen att jobba.

Dogge och Andrea brukar skoja om att de ska gifta sig i framtiden om allt annat går åt skogen!

– Ja han friade till sin flickvän i början på året och hon sa nej första gången vilket ledde till en hel del rabalder och då sa vi ”vi gifter oss när vi är 50!”, säger Andrea och förtydligar att det bara är på skämt och att hennes enda avsikt är att behålla honom som en god vän:

– Jag har aldrig träffat hans fästmö Claudia men jag vill inte att hon ska tro något annat!

Dogge ville försonas med Andrea på ett vänskapligt plan efter det att han dissat henne. Foto: TV3

Nu är det är ganska precis ett år sedan Andrea separerade från ett tolv år långt äktenskap och hon säger att skilsmässan var omtumlande men att hon börjar landa i det nu. Och hon erkänner att hon tycker det är kul att dejta – men något mer än det vill hon inte säga till Hänt…

Annons

◼️ ◼️ ◼️

”Mina vänner kallar mig hjärtekrossare”

Sultan Ibisi, 22 år, och Sanna Stjernqvist, 22, träffades på gymnasiet och deras förhållande växte fram ur en fin vänskap. Dock blev det för mycket för Sanna då Sultan var väldigt populär bland de andra tjejerna på skolan.

Sultans popularitet bland andra tjejer ledde till en ond spiral av osäkerhet mellan de båda – och till slut var de tvungna att göra slut. Sanna som fortfarande hade känslor för Sultan ville på reda på om han kände likadant.

Dessvärre blev det ett blankt nej från Sultan. 

– Hon blev ju sårad av det och hon har blockat mig överallt, på Facebook, Instagram och mitt telefonnummer så vi hörs inte alls. Men jag tycker ändå att jag avslutade det på ett bra sätt eftersom jag var ärlig, säger Sultan Ibisi till Hänt.

Dock fick Sultan höra både det ena och andra från hans kompisar efter det att de sett programmet. Han fick höra att han var för hård mot henne och de kallade honom ”hjärtekrossare”. Men han står fast vid att det var bättre det än att ljuga och inge falska förhoppningar.

Annons

– Just nu lever jag bara life och är väl inte på jakt efter någon speciell så. Hänger lite på Tinder då och då och jag har väl vart med så att säga, ha ha. Jag fokuserar på mitt företag nu då jag precis köpt en foodtruck. Så i sommar kommer jag jobba och åka runt till olika festivaler i ”Sulles streetfood” och sälja god mat, säger han.

Tillsammans med sin bror och hans vän kommer de först åka till Sweden Rock Festival för att servera hungriga besökare och sedan bär det bland annat av till Way Out West och Putte i parken.

◼️ ◼️ ◼️

”Vi ska flytta till Spanien”

Sultan gav Sanna kalla handen när hon ville att det skulle bli de två igen. Foto: TV3

Susanne Rodewind, 53, och Daniel Rodewind, 43, var gifta i 8 år och har barn tillsammans. Men när Susanne blev svårt sjuk var Daniel tvungen att arbeta för två för att få ihop ekonomin. Hela den nya situationen tärde på paret och efter ett tag var de tvungna att separera.

Annons

Men eftersom Susanne fortfarande hade starka känslor för Daniel valde hon att bjuda in honom till Middag med mitt ex. Och bra var väl det! För efter middagen beslutade de sig för att ge kärleken ännu en chans..

Men hur har det då gått?

– Vi är på semester i Spanien tillsammans just nu, säger Susanne Roderwind till Hänt och förklarar att de spenderade mycket tid där då de var gifta och att de nu vill återuppleva den fina tiden.

”Vi blev officielt ett par igen den 28 februari i år!” utbrister Daniel Rodewind till Hänt.

Skillnaden nu, jämfört med då, är att paret dels hittat sig själva och att de nu kan ägna kvalitetstid åt varandra. De behövde en liten paus ifrån varandra och nu är de som nyförälskade!

– Innan kom jag från ett hemskt förhållande präglat av våld. Jag var inte mig själv och såklart ärrad. Vi hade ju ungarna och jag valde alltid barnen i första rummet. Men nu är det mer bara jag och Daniel, säger Susanne.

Annons

Daniel arbetar i Stockholm och så fort han är ledig åker han till Helsingborg för att umgås med Susanne. De båda är väldigt impulsiva och tänker att sommaren kommer präglas av små spontana weekendresor eftersom Daniel inte har något mer semester.

– Just nu letar vi även efter ett mer permanent boende här i Spanien. Eftersom det är så mysigt och fint här och min kropp mår bättre av att vara i varmare klimat, säger Susanne.

Susanne och Daniel återupplevde fina minnen på en resa i Spanien och är idag ett par.  Foto: TV3

Det finns i dagsläget inga konkreta planer på giftemål, men när Susanne får drömma, ser hon sig själv i en vit klänning, barfota på stranden i Spanien.

– En förlovning är planerad sen får vi se vart de bär iväg, skrattar Susanne.

Obs: Artikeln publicerades 20 maj 2019

Annons