LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Micke, 46, gör det oväntade i Talang – Bianca och LaGaylia i tårar

18 jan, 2019 
LaGaylia Frazier och Bianca ingrosso i tårar efter Micke, 46, sång i Talang
Det blir både chock, tårar och stående ovationer från juryn när Micke Holm från Piteå kliver upp på scenen i Talang. ”Den här rösten, var i helvete kommer den ifrån?”, undrar LaGaylia Frazier.
Annons

Talang är igång med ännu en säsong på TV4 och i juryn ser vi återigen Bianca Ingrosso, LaGaylia Frazier, Alexander Bard och David Batra utse Sveriges stora talanger.

Under fredagens program gästas juryn och publiken av allt ifrån ens tor grupp dansare till en man som kan jonglera med pizzadeg. Men de gästas också av Micke Holm, 46, från Piteå. Till vardags jobbar han i en pappersfabrik, men nu har han tagit sig till Stockholm för att testa lyckan på Talangs scen. På en scen har han aldrig tidigare stått.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Självförtroendet har väl alltid varit lite si och så, man vill inte göra bort sig framför folk helt enkelt, förklarar Micke i programmet och fortsätter:

– Jag vill förmedla till mina barn att det är hundra procent lugnt att gå utanför sin comfort zone, att följa sina drömmar. Och jag vill samtidigt vara ett varnande exempel på att de inte ska vänta tills det är 46 år gamla.

Hans barn är med på facetime bakom kulisserna för att se sina pappa sjunga och uppträda, och hans dotter beskriver det hela som ”lite pinsamt” om att se sin pappa på scen.

Annons

Juryn i både chock och tårar

Och nog får hans dotter äta upp att det är pinsamt att se sin pappa på scenen – för han blåser alla av stolen. Både publik och jury. Hela juryn står upp efteråt och applåderar.

– Det här är ju världsklass! Vart har du varit någonstans?, under Alexander Bard.

Det rör både Bianca Ingrosso och LaGaylia Frazier till tårar, och det får LaGaylia att trycka på den guldiga knappen– the golden buzzer. Micke går där med raka vägen till finalen.

– Uppenbarligen rörde det här mig, säger LaGaylia i tårar och fortsätter:

– Det var bara så fint. Och den här rösten, var i helvete kommer den ifrån? Vet du att jag tycker om dig så mycket och jag tror att du vet vad jag kommer att göra nu……

Se Mickes framträdande i Talang här:

FOTO: TV4

Annons