LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Michelles fobi förbryllar läkarna: "Kräks, skriker och kallsvettas när jag ser Simon Cowell"

27 okt, 2014 
AvCharles Thulin
Michelle lider av en minst sagt udda fobi. Hon drabbas av panikattacker – när hon ser Simon Cowell.
Annons

2004 var året då Simon Cowell, 55, började synas i “X factor” som jurymedlem. Sedan dess är han ett välkänt ansikte. Det har inneburit en del problem för Michelle Hall, 43, från Storbritannien. Sedan X factor började sändas i Storbritannien, har hon plågats. Anledningen? Hon lider av svåra allergier – mot Simon Cowell!

– Så fort han kom in på scenen med byxorna uppdragna till bröstet, sitt demonlika leende och blinkade kände jag att jag började kallsvettas. Jag var tvungen att lämna rummet och lägga mig ner. Sedan dess har min fobi bara blivit värre, säger hon till The Sun.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
'The X Factor' judges seen during the live show episode 19, series 11
Michelle Hall är allergisk mot denna åsyn. Foto: All Over Press

Dessvärre för hennes välbefinnande är Cowell ett ganska välkänt ansikte i tv-rutan och tidningar. Symptom när Cowell dyker upp är att hon får svårt att andas, panikattacker och kräks. Hennes make oroade sig och tog med henne till läkarna för att utreda vad det var för fel på henne. Diagnosen: Fobi orsakade av X-factor-domaren Simon Cowell.

Annons

–Läkarna förklarade att fobier kan utlösas av en enda person. Min fobi är fullkomligt irrationell, det har jag accepterat, men det förstörde mitt liv, säger hon.

Hall har bland annat fått prozac utskrivet på grund av Simon Cowell. Tyvärr vill parets döttrar se exakt alla avsnitt av X factor. Därför brukar Michelle och hennes make gå på bio eller restaurang när de att Cowell kommer synas på tv.

Various
Michelle måste ta Prozac mot Cowell men det hjälper sällan. Foto: All Over Press

– Men vi måste undvika barer och pubar som har tv eftersom man aldrig kan garantera att han inte är med på tv. Det finns verkligen inget sätt att fly från honom. Jag hoppas kunna komma över den här fobin, för jag kan inte se att han kommer att försvinna från tv-rutan inom en snar framtid, säger Michelle Hall.

Michelle Halls fobier har blivit ett rikskänt problem och Simon Cowell själv har reagerat.

–Michelle är välkommen hit till studion när som helst, sa Cowell när han fick höra om henne.

–Hon är tacksam för erbjudandet men hon fruktar att åsynen av att se Simon på riktigt skulle vara mer än hon klarar av, svarade en källa.

Annons