TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Michelle älskar att shoppa skor – går back 32 000 kr i månaden

02 okt, 2018 
Malin Ljung
Michelle från Motala i Lyxfällan
27-åriga Michelle har utgifter för över 44 000 kronor varje månad – men hon har en inkomst på drygt 10 000 kronor. Nu får hon hjälp av programledaren i Lyxfällan.
Annons

Michelle, 27, får ut drygt 10 000 kronor i månader. Men det stoppar henne inte från att leva livet och bränna pengar. Samtidigt är det något som onekligen satt henne på pottkanten ekonomiskt. För varje månad har Michelle utgifter för 44 200 kronor.

I kvällens Lyxfällan kommer programledarna Frida Boisen och Magnus Hedberg till Michelles hem i Motala och får sig en smärre chock när de får höra hur illa det är.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har nio olika skulder hos Kronofogden, säkert för 200 000, erkänner Michelle.

Hon ser själv att det började gå utför 1,5 år tidigare när det tog slut med dåvarande pojkvännen. De flyttade båda från den gemensamma lägenheten, men de sa aldrig upp den och istället har hyran lagts på hög när Michelle blundat för läget.

– Att jag har kvar den är ren idioti. Den står verkligen bara och kostar mig pengar.

Men lägenheten är inte Michelles enda problem. Med ett leende avslöjar hon att hon älskar att shoppa. Förutom kläder, smink, kaffe, läsk, godis och cigaretter är Michelle otroligt svag för skor – och äger 62 par.

Annons

– Det här är mina små bebisar. Det är ett speciellt märke och jag har 13 par, de kostar runt en tusenlapp per paret, säger hon.

Totalt har Michelle skulder för 337 832 kronor och jagas av Inkasso och kronofogden, när TV3-produktionen kommer till henne är läget så allvarligt att hon riskerar förlora vårdnaden om sina barn.

– Jag är livrädd för att bli av med mina barn. Att inte kunna ha dem, att inte ha råd att ge dem mat på bordet och tak över huvudet, erkänner Michelle och fortsätter senare:

– Jag är fruktansvärt arg på mig själv för att jag satt mig i sitsen som jag lovade mig själv att aldrig göra.

Hur det går för 27-åriga Michelle kan man se i Lyxfällan som visas på TV3, Viafree och Viaplay klockan 20.00 på tisdag. 

FOTO: TV3

Annons