LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Michel Tornéus visar upp okända kärleken Gabriela Montti – efter tuffa tiden

02 jun, 2023 
Gustav Motte
Michel Tornéus visar upp okända kärleken Gabriela Montti – efter tuffa tiden
Elitidrottaren Michel Tornéus visar upp sin okända kärleken – Gabriela Montti!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Flygande bilkrasch fångas på filmBrand logo
Flygande bilkrasch fångas på film

Elitidrottaren Michel Tornéus, 36, från Botkyrka har levt ett hektiskt liv!

Två OS, 2012 och 2016, har han under bältet och tagit guld 2015 i inomhus-EM 2015. Inte nog med det innehar han det svenska rekordet i längdhopp.

Men det är inte allt. För Tornéus synts mer rutan än under idrottsevenemang. 36-åringen har nämligen medverkat i flera tv-produktioner.

2020 års upplaga av Mästarnas Mästare vann han över Frida Hansdotter i finalen. I år syns han i Superstars på Kanal 5 och Hela Kändis-Sverige bakar på TV4. Han har även varit med i det folkkära programmet Let's Dance.

Öppnar upp om tomheten

Inte illa! Men allt inte en dans på rosor för Tornéus. I TV4:s Efter fem öppnade Michel Tornéus upp sig om tomheten efter idrottskarriären.

Annons

– Det går aldrig att ersätta. Det går att hitta substitut. Men det går aldrig att hitta den rena spänningen av det. Det här är något man gör varje dag för att bli bättre. Jag satte upp fyra-årsplaner, åtta-årsplaner, för att vara bäst just den dagen, berättar Michel Tornéus i en intervju och fortsätter:

– Det var väldigt tufft att lämna det enda som existerar i en idrottares värld. När man hela tiden kämpar för att bli bäst, men tar man plötsligt bort det enda jag var riktigt bra på då blev jag bara ett tomt skal, säger Tornéus.

– För mig var det väldigt konstigt. Jag var inte beredd på det. Det här är inget vi pratar om inom idrotten, säger han och tillägger att det behövs göras.

Visar upp kärleken!

Hemmavid har Michel Tornéus sin kärlekspartner Gabriela Montti, 34. Tillsammans med Montti har Michel två barn. År 2018 fick äldsta dottern Leah ett syskon vilket Michel publicerade på Instagram.

Montti är delägare i en frisörsalong, som ligger på Södermalm i Stockholm.

Men det är inte enbart på Instagram familjen visas upp. Nyligen var paret på UNICEFs gala – där Tornéus stolt visade upp sin partner.

Paret tillsammans!

Kolla vad fina de är tillsammans!

FOTO: TT

Annons