LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Michaela i tårar – ber om ursäkt efter händelsen i Bachelor

06 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Michaela Lindman gråter i Tjejerna avslöjar allt
Michaela Lindman går till attack mot Michelle Leandersson i Bachelor. Nu ångrar hon de hårda orden och ber gråtandes om ursäkt i Tjejerna avslöjar allt.
Annons

Gårdagens avsnitt av Bachelor var minst sagt dramatiskt. Två nya tjejer klev in i huset, något som inte uppskattades av de andra. Sedan dess har spänningen legat i luften och i kvällens avsnitt eskalerar den hårda tonen mellan tjejerna snabbt.

Under minglet precis innan ungkarlen David Möller, 33, ska välja vilka som får stanna och vilka som får lämna vill alla ha egentid med honom. Michaela Lindman, 26, har länge suttit och väntat på sin tur, men precis när hon ska ta stegen mot David kliver Michelle Leandersson, 27, fram istället. I efterprogrammet Tjejerna avslöjar visas ett klipp inspelat strax efter händelsen där Michaela inte skräder sina ord.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När hon går fram och tänker ta min plats då tänker jag vilken jävla fitta, säger hon.

När producenten ifrågasätter hennes hårda ordval förklarar hon det helt enkelt med att det är så hon tänker.

– Jag känner verkligen att Michelle tar för mycket plats, och om jag är kvar ska hon få se på andra bullar. Michelle förstörde verkligen för mig, säger hon och fortsätter:

Annons

– Hon har tappat all min respekt. Hon är död för mig.

Klippet visas i studion där flera av tjejerna nu i efterhand får se vad Michaela har sagt. Michelle blir chockad över orden som riktas mot henne.

– Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag har inte gjort något medvetet för att såra någon, säger Michelle.

Hon menar att hon inte såg att Michaela var på väg och aldrig menade att ta hennes plats. När Michaela själv får se klippet känner hon inte igen sig själv.

– ”Vem fan är det där?” Jag skäms. Fruktansvärt omoget är det, säger hon.

Michaela säger att hon inte är densamma idag som hon var när programmet spelades in.

– Jag hart haft ångest och mått väldigt dåligt över hur jag har betett mig just framför allt mot Michelle, för det är inte ok.

– Jag ber verkligen om ursäkt, säger Michaela och brister ut i tårar. Michelle går då fram och de två kramas länge.

– Nu går vi vidare, säger Michelle.

Bachelor sänds måndag och tisdag klockan 21.00 på Sjuan och på TV4 play. Tjejerna avslöjar allt sänds endast på TV4 play.

Spana in årets Bachelor David Möller här:

FOTO: TV4

Annons