Michael Sjöbergs nya kärleksavslöjande med Isabelle Strömberg

Michael Knivmicke Sjögren och Isabelle Strömberg

Michael ”Knivmicke” Sjöberg och Sindy Niklasson slog igenom i TV4-serien Unga föräldrar. Efter programmet gick paret skilda vägar – nu bekräftar Knivmicke sin nya kärleksrelation med bloggerskan.
Wiktoria Johanssons nya kärleksbesked efter uppbrottet från Martin Jonsson: ”Konstigt”
Slå på ljud

Michael ”Knivmicke” Sjöberg, 28, dåvarande flickvännen Sindy Niklasson, 26, och deras son Lucifer kunde man följa i TV4-serien Unga föräldrar 2015. När kamerorna slocknade fick paret ytterligare ett barn, sonen Luna, men förra året gick Michael Sjöberg och Sindy Niklasson skilda vägar.

Efter uppbrottet har Knivmicke börjat umgås flitigt med bloggerskan Isabelle Strömberg, 25, som även hon nyligen kommit från en långvarig relation. I en video på Youtube berättade hon om uppbrottet från ex-pojkvännen.

– Jag vill egentligen inte prata eller säga det högt för då blir det på något sätt verkligt. Men jag tänker gå rakt på sak. Jag och Jimmy har gjort slut efter fyra år tillsammans. Det här hände för ungefär en månad sedan och anledningen till att jag inte sagt något förrän nu är för att jag helt enkelt inte har klarat av det, sa Isabelle i videon och fortsatte:

– Det har varit alldeles för jobbigt och jag har väl mest försökt låtsas som ingenting och tänka på det så lite som möjligt, så att min vardag kan rulla på. Jag har varit totalt förstörd vissa dagar och bara legat och gråtit, sa hon då.

Efter uppbrottet har följarna fått se en hel del av Michael Sjöberg på Isabelle Strömbergs sociala kanaler. Knivmicke jobbar som tatuerare och äger en tatueringsstudio i Stockholm, vilket är ett av många ställen där de synts ihop.

Bloggerskan har även tidigare varit vän med Michael ex Sindy Niklasson under en längre tid, men efter ett bråk på sociala medier bröt vännerna relationen och Isabelle började hänga allt mer med Michael Sjöberg istället.

Knivmickes kärleksavslöjande med Isabelle Strömberg

Fem månader har nu gått sedan Isabelle Strömberg blev singel och i ett inlägg på Instagram bekräftar Michael Sjöberg nu att de är ett par.

”Efter 10 år är hon äntligen min”, skriver han till en bild på paret, och Isabelle Strömberg bekräftar sin kärlek till honom i kommentarsfältet:

”Love you”, skriver hon följt av ett rött hjärta.

https://www.instagram.com/p/BxyqitoouvE/

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN